J.Piotr Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Przynajmniej 11 cali, cena +/- 1500zł, max 1600. Czas na baterii powyżej 4.5h (mniej, nie wchodzi w grę w ogóle:P) Jak najwydajniejszy. Z dobrym dostępem do chłodzenia (czytaj, łatwo wyczyścić wentylator i "obsługuje" podstawki chłodzące -> ma szczeliny od spodu) rozważałem Netbook SAMSUNG 305U1A-A01PL, ale to było jakiś czas temu, a kupno dopiero teraz. Laptop podrożał a technologie idą do przodu, więc - co proponujecie? Komputer używany uniwersalnie, gry raczej nie, ale filmy w hd itp, chociaż bardzo sporadyczne niewymagające gry nie są wykluczone. Z tego powodu dobry balans wydajność/czas na baterii. Wydajność na poziomie tego Samsunga jest jak najbardziej w porządku, a i czas pracy na baterii fajny ;) Edytowane 14 Maja 2012 przez J.Piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Zapoznaj się z MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne zanim wakacje rozpoczną ci się w maju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Piotr Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Sorki, ale tych działów co kupić jest dość sporo i nie zawsze udaje mi się trafić do właściwego. Jakieś propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Samsung 305U1A-A01PL idealny, matowa matryca, Krakó - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Piotr Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Rozpatrywalem tego netbooka jednak jak za używany cena jest średnia - pół roku... Chciałbym wiedzieć czy są też inne możliwości, gdyż od czasu gdy zastanawiałem się nad tym modelem minelo już trochę czasu. Nic nowego się nie pojawiło? Ten model jest już dość trudno dostępny, na allegro 2, w mieście jeden za 1600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...