Gość Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich. Mam już dosyć swojego 8800 GTS. Karta generalnie spełnia moje wymagania, ale doskwiera jej problem zimnych lutów na pamięciach a opalanie jej opalarką lub wypiekanie w piekarniku mniejwiecej co miesiąc troche mi się znudziło. Szukam karty w miarę wydajnej, takiej by przez powiedzmy rok, najlepiej dwa szło w ogóle odpalić nowe tytuły. Karta nie musi być nowa. Osobiście skłaniam się ku HD5770/6770, ale za to słabo orientuje się w modelach GF. Pozdrawiam i czekam na propozycje :). Edytowane 25 Maja 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humanoidal Opublikowano 25 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2012 (edytowane) HD6770 to najlepsza opcja w tej cenie, cenowy odpowiednik GF wpostaci GTS 450 wypada słabiej. Co do HD6770 to karta gigabyte ma całkiem dobre chłodzenie i 3 lata gwarancji. Edytowane 25 Maja 2012 przez humanoidal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2012 Dziękuję za odpowiedź. ostatecznie zdecydowałęm się dołożyć i za 485zł kupiłem MSI HD 6850 OC w pobliskim sklepie. Dziękuję, temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...