klinsmann Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 cześć, mam problem z obudową SilentiumPC Regnum L50, wczoraj zauważyłem podejrzaną... ciszę, zdjąłem przedni filtr, a wentylator stał w miejscu, tak jak 2 pozostałe(tylni i górny), gałką przekręciłem obroty na max. wentyle ruszyły, jednak kiedy nieco zmniejszy się ustawienie pokrętła to się zatrzymywały, dzisiaj wentylatory nie działają w ogóle, na co powinienem zwrócić uwagę, zanim oddam komputer na gwarancję ? [zakup w morele.net, jak reklamowałem odtwarzacza mp3, trwało to 9 tygodni ... dlatego zależy mi na możliwie samodzielnym załatwieniu problemu] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster-bieda Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 Sprawdź czy bez regulatora też wentyle nie będą działać. Moim zdaniem to regulator Ci nawalił a nie wentyle. Pozdr. K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 27 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2012 podpialem wentyle pod mobo i działają, faktycznie to może być ten regulator... wszystkie śrubki w obudowie mogę odkręcać bez utraty gwarancji ? (w tej obudowie jest śrubka na śrubce), może ktoś już rozbierał ten model obudowy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2012 jakby ktoś przyszłościowo miał podobny problem, wymiana towaru z tytuły gwarancji zajęła producentowi 2 miesiące (reklamacja przez sklep morele.net) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2012 @ UP Ale to chywa wina Moreli a nie producenta więc...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 na podstawie dokumentów okazanych mi przy odbiorze towaru morele wysłały towar zaraz po dostarczeniu go do sklepu co więcej, po niespełna 4 tygodniach od odbioru nowej obudowy regulator ponownie nie działa... (w międzyczasie 2 tygodnie byłem na urlopie) sic! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaodrze244 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 kup sobie panel scythe http://www.proline.pl/?p=SCY+KMAST+525+BL ja posiada takowy i jestem z niego bardzo zadowolony. można wyłączyć całkiem wentyle oraz przede wszystkim można wyłączyć zworką bzyczek ostrzegawczy który mnie doprowadzał do szały w panelu akasy. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 na podstawie dokumentów okazanych mi przy odbiorze towaru morele wysłały towar zaraz po dostarczeniu go do sklepuA sprawdzałeś tracking gdzie to dokładnie wysyłali? Bo my jako oficjalny dystrynutor na pewno żadnych spraw tak nie przeciągamy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) pokazywano mi daty wyjścia/wyjścia z/do systemu, nie dostalem żadnych listów przewozowych, nr trackingowych kurierskich, bedzie okazja sprawdzic tym razem proces reklamacyjny morele vs. silentum czy można do Was bezpośrednio dostarczyć obudowe, np. w sobote ? serwis jest przy Okrzeii w Błoniu czy Jutrzenki w Warszawie ? Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez klinsmann Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...