azyl Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jezeli ktos juz o tym pisal to sory wiecie ze wc ( chlodzenie ciecza ) zostalo wynalezione pare lat temu przez chlopaka z polski ktory mial 14 lat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A moze to byl nasz slynny Berkut hehe??? To by do niego pasowalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jezeli ktos juz o tym pisal to sory wiecie ze wc ( chlodzenie ciecza ) zostalo wynalezione pare lat temu przez chlopaka z polski ktory mial 14 lat ? a z kad to wiesz ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Polak ROXXX!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 8O chyba se stary właśnie freda zmarszczyłeś i masz odloty albo Polacy są naprawdę mądrzy ::: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 8O chyba se stary właśnie freda zmarszczyłeś i masz odloty albo Polacy są naprawdę mądrzy :::Ostatnio tweakorem się dowcip wyostrzył :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 tja pisali dzisiaj o tym w super expressie :D nieuwiezycie o kogo chodzi tak mi sie wydaje (niejest to na 100%) ale chodzilo bruca :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 tja pisali dzisiaj o tym w super expressie :D nieuwiezycie o kogo chodzi tak mi sie wydaje (niejest to na 100%) ale chodzilo bruca :D :lol: 8O 8O 8O ciekawe czy to byl on naprawde :D odezwij sie bruce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Skąd wiecie, że to bruce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 bo tam jest jego duza fotka ktora wedlug mnie sie zgadza z avatarem a pozatym wiek sie zgadza :/ tak dla sprostowania to bruce (chyba) niepowiedzial ze jest pierwszym wynalazca :/ tylko: "gdy wpadlem na pomysl chlodzenia procesora ciecza mialem czternascie lat niebylem pierwszy na swiece ale to ja wymyslilem wlasna konfiguracje. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 :arrow: ciekawe... ide do kiosku, moze dorwe jeszcze super expres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldz Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 O qrde to mnie troche zaskoczylo bo jak juz to podejrzewalem Berkut'a z tegp wzgledu ze ona fanatycznie takimi rzeczami sie zajmuje i do tego ma smykalke. Heh Bruce'a nawet nie bralem pod uwagę. Jezeli sie okaze ze to pomysl ww osobnika moim zdaniem zasluguje on na jakas nagrode za to ze dzieki niemu mozemy sie teraz cieszyc cisza i wydajnoscia zarazem naszych sprzetow (naszych-dolacze do Was w najblizszym czasie jak dobrze pojdzie) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ja mialem w zimie 00 mialem pierwsze WC :D ,a berkut mial je wczesniej :D bruce moze officjalnie ,ale ze sie sprzedal do gazety to lol... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 no ja pod koniec 98r zaczelem sie w to bawic 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mialem wtedy 13 lat bodajze 8O do dzisiaj mam moj pierwszy blok wodny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 mialem wtedy 13 lat bodajze 8O do dzisiaj mam moj pierwszy blok wodny Ciesz sie cyfrakiem - zrob fotki - pokaz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Co do topicu... hmm ile bruce ma lat ? 17 chyba nie ? Jezeli WC bylo juz dosc popularne w czasach prockow 300-400 MHz, a bylo. To bylo to jakies 4 lata temu... hmm mysle ze to nie on. (chociaz chcialbym sie mylic :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 jezeli to faktycznie bruce to napisali ze ma 16 lat a zaczol sie tym bawic w wieku 14 :D czyli 2 lata temu :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Bruce ma chyba 16-15 cos tak kolo tego:) jakby sie okazalo ze to bruce to 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 ej ej ! bruce! hono tu.... napisz mi "od bruca dla kasi, marzenki i krzysia..." bruce! ja kce autograf!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Za młody wychodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 dobra bejbes... to pierwsza rzecz, ktora pisze po tygodniu nie wlazenia do netu ;) so.... to mial byc artykul o pikniku naukowym.....a nie o jakims <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonym geniuszu z polszczy do k*** nedzy...... ale czego spodziewac sie po szmatlawcu, nie? ;) hehe jeszcze kolesiowi mowilem, ze jak napsioze, ze to ja wymyslilem wc, to perfidnie sklamie...ale......ehhhhh nevermind...... w kazdym razie napisane jest w artiklu, to co juz ktos zacytowal...... czyli, ze nie ja to wymyslilem...... tak wiec czuje sie w miare w porzadku.... ;) btw...jeszcze napsial;i pod zdjeciem michal zamiast marcin ;) reasumujac... FUCK SUPEREXPRESS :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 moze ktos zapodac skan tego artykulu? z gory THX ogromne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 moze ktos zapodac skan tego artykulu? z gory THX ogromne :) moge ci jutro poslac... teraz jestem za slaby ;) dokladniej artykul jest o tym i o jakims odkurzaczu, dziei ktoremu wchodzic mozna na wiezowce or something :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 ok... moze wrzuc na serw jakis... bo pewnie nie tylko ja bym go chcial looknac :D lub podesli mi.. to ja wrzuce :D mail: golo@ocm.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy029 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ale jazda, Polak potrafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 wrzuce na serwa... :) jezeli wyciagne skaner :D hehs... ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No a kto wynalazl laser????? POLACY. polacy sa the best... sometimes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 uee bruce.. nie bedzie autografu ?:(( pzdr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...