mortal Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mam wewnetrzny IP 10.0...... Wiem ze nie moge postawic na nim zadnego serwera a moze sa jakies programy? Chcialbym ustawic komputer ktory pracuje w Lanie jako serwer. Prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 http://forum.purepc.pl/search.php "PAT" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 chciałeś chyba napisać "NAT", pit :wink: ***UPDATE*** sorki, pomyłka, jednak :arrow: PAT :wink: - mój błąd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortal Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A dokladniej? Bo wiecie Lama taka ze mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 Mam wewnetrzny IP 10.0...... Wiem ze nie moge postawic na nim zadnego serwera a moze sa jakies programy? Chcialbym ustawic komputer ktory pracuje w Lanie jako serwer. Prosze o pomoc.server LANowy :?: to jaki problem :?: jak internetowy, to zglos sie do admina i powiedz, zeby Ci przydzielil pare(nascie :P) portow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 davidD: PAT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A w jakim celu chcesz postawic ten serwer :) ? - moze jak pisal kolega idz do admina i wytlumacz mu o co chodzi jak posatwi swoj to u Ciebie tez bedzie umial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...