Moriemo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Witam. Posiadam kartę GTX 275 i 2 monitory 22''. Jak wiadomo apetyt rośnie w miarę jedzenia i postanowiłem kupić 3 monitor. Czytałem że nie ma możliwości podączenia 3 i tu pytanie jak najtańszym kosztem podłączyć 3 monitor ? tak żebym mógł sobie przesuwać okna z 1 na 3 monitor ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kup drugą kartę graficzną i podłącz do niej ten trzeci. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriemo Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2012 Kup drugą kartę graficzną i podłącz do niej ten trzeci. Chodzi Ci o SLI ? Mówiłem że jak najtańszym kosztem, tylko że ja mam zasilacz BQ 530W i trudno bedzie uciągnąć 2x 275GTX + Core i5. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Chodzi Ci o SLI ? Mówiłem że jak najtańszym kosztem, tylko że ja mam zasilacz BQ 530W i trudno bedzie uciągnąć 2x 275GTX + Core i5. <_< Nie musi być SLI wystarczy jakakolwiek karta najlepiej z pasywnym chłodzeniem i masz nawet poniżej 100zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Dokładnie, może to być nawet jakaś karta na pci. Tylko nie kup jakiejś całkiem starej bo nie obsłuży większych rozdzielczości, jeśli masz na mobo wyjścia wideo to możesz wykorzystać nawet integre z procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moriemo Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Płyta MSI P55 GD65 To co mówicie że mogę kupić np. 7300GT na PCI-E ? Co polecacie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tutaj za bardzo nie ma czego polecać, kup jakąś tanią pasywną kartę i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2012 Płyta MSI P55 GD65 To co mówicie że mogę kupić np. 7300GT na PCI-E ? Co polecacie ? Bez znaczenia grać na niej pewnie nie będziesz bo inaczej byśmy wrócili do SLI (w twoim wypadku), sam u siebie do dodatkowych monitorów mam jakiegoś pasywnego HD4350 działa jak należy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...