QbaS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro...055773000,42376, Dosc ciekawie sie prezentuje ciekawe jak wypadnie w testach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 QbaS --> imho bedzie bez rewelacji w stosunku do l7s7a2 ;0 ni9e mow ze si ebedziesz przesiadal :lol: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 nie mam zamiaru wczesniej mam 3 wazniejsze zakupy 1. Buda Big tower i wc 2. dysk 3. procek ale wracajac do tematu sis w tej chwili zdecydowanie wyprzedzil via i niewiele mu brakuje do nForce-a a producenci nareszcie to dostrzegaja i robia solidne platformy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 podoba mi sie wyposazenie tej mobo, ciekawe jak z cena. Ale wydaje mi sie ze wydajnosciwo nie bedzie duzej roznicy z 746, tyle ze bez v-modow chipsetu na wyzsze fsb poleci ;) IMHO sis nie robil zlych chipsetow, zawalili moze z marketingiem a salaba jakos wykonanai niektorych party np ecs-a im na bank nie pomogla... A co do wyprzedzania via - a kt600? chociaz jesli chodzi o via to juz wiem ze na bank beda musieli wypuscic kt600a :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 A co do wyprzedzania via - a kt600? chociaz jesli chodzi o via to juz wiem ze na bank beda musieli wypuscic kt600a :Dpo co :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 bo do tej pory wszystkie chipy via bez literki a to byl shit tak bylo z kt133 i kt 266 kt333 bylo tylko lekko zmodyfikowanym kt266 a kt400 to lekko zmodyfikowany kt266 jak sie okazalo jest to chip zbyt stary technologicznie aby mogl konkurowac z nowatorskimi rozwiazaniami nvidi i sis-a kt400a to tylko kolejne kosmetyczne zmiany mam nadzieje ze kt 600 bedzie lepsze bo nie ma jak to konkurencja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 bo do tej pory wszystkie chipy via bez literki a to byl shit tak bylo z kt133 i kt 266 kt333 bylo tylko lekko zmodyfikowanym kt266 a kt400 to lekko zmodyfikowany kt266 jak sie okazalo jest to chip zbyt stary technologicznie aby mogl konkurowac z nowatorskimi rozwiazaniami nvidi i sis-a kt400a to tylko kolejne kosmetyczne zmiany mam nadzieje ze kt 600 bedzie lepsze bo nie ma jak to konkurencja a co bylo takie kiepskie w kt133 ,bo mam i przepustowosc pamieci jest wieksza niz cokolwiek wtedy na sdram ,kt133a mial tylko troszke wieksza no i w rozwazaniach pominales kt266a ,ktory mocno odstawal od kt266 ,a kt333 to wlasnie kt266a z obsluga pamieci ddr333 ,wiec wcale nie byl taka kicha no i puki co kt600 kopie doope nf2 ultra ,wiec po co robic kt600a w tej sytuacji :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a co bylo takie kiepskie w kt133 ,bo mam i przepustowosc pamieci jest wieksza niz cokolwiek wtedy na sdram a to bylo kiepskie ze max fsb to 105 MHZ - miaelem solteka kv75 no i w rozwazaniach pominales kt266a napisalem ze via bez to shit, wersje z literka a sa duzo lepsze (kt133a - juz bardzo ladnie sie kreci) poza kt 400a ktore zlamalo te regule no i puki co kt600 kopie doope nf2 ultra pokaz mi plyte w cenniku oparta na kt600 - tego chipu jeszcze nie ma w sprzedazy - to tak jak z Athlonem64 ktory kopie dupupe intelowi tylko jeszcze go nikt nie mial w kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a co bylo takie kiepskie w kt133 ,bo mam i przepustowosc pamieci jest wieksza niz cokolwiek wtedy na sdram a to bylo kiepskie ze max fsb to 105 MHZ - miaelem solteka kv75 no to masz problem,bo moj Abit idzie na fsb125 co nie zmienia faktu ze do o/c wcale nie byla potrzebna wysoka fsb,przeciez AMD dalo mozliwosc odblokowania mnoznika no i puki co kt600 kopie doope nf2 ultra pokaz mi plyte w cenniku oparta na kt600 - tego chipu jeszcze nie ma w sprzedazy - to tak jak z Athlonem64 ktory kopie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> intelowi tylko jeszcze go nikt nie mial w kompie u nas nie ma jeszcze ,m.in. Soltek,DFI,Iwill juz pokazali plyty na kt600 ,a zanim do Polski dotra to troche potrwa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 17 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2003 a co bylo takie kiepskie w kt133 ,bo mam i przepustowosc pamieci jest wieksza niz cokolwiek wtedy na sdram a to bylo kiepskie ze max fsb to 105 MHZ - miaelem solteka kv75 no to masz problem,bo moj Abit idzie na fsb125 co nie zmienia faktu ze do o/c wcale nie byla potrzebna wysoka fsb,przeciez AMD dalo mozliwosc odblokowania mnoznika Dobre, z wady mobo zrobiles zalete.... przeciez 99% woli z powodu wydajnosci krecic wlasnie fsb a ew "dobijac" mnoznikiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...