Ravenowy Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Witam was,mianowicie mam taki problem ze przyszedl czas na wymiany karty graficznej i wiadomo ze ponizej 7950 nie schodze chyba ze to sie mija z sensem kupowanie az tak dobrej.Aktualnie siedze na czyms takim: Procesor: AMD 955 BE Płyta: Asus M4A77TD RAM: 4GB Kingstone 1600 Grafika: Radeon HD5670 Obudowa: CM 430 Zasilacz: Ocz ModXStream 500w Czy bylaby mozliwosc zeby 7950 ruszylo na tym zestawie dopóki nie zmienie reszy podzespolow ; )? Zestaw bedzie tylko i wylacznie pod wymagajace gry. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez Ravenowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ruszyć ruszy, ale procek trochę za słaby do tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravenowy Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2012 Wiadomo tylko rozchodzi mi sie o to czy nie bede musial kupic nowej zasilki jeszcze razem z ta karta. Wiadomo ze procek slaby narazie mam fundusze tylko na grafike. Z biegiem czasu zmienie na intelowskie bajery tylko chce kupic wystarczajaca dobra grafe zebym potem nie musial kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...