DeViL_555 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Witam, Posiadam chłodzenie Corsair-a, a raczej części. Mam osobno blok z pompką i chłodnicę. Teraz mam pytanko czy ta pompka która jest zintegrowana wraz z blokiem pociągnie chłodnicę 3x120? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Pewnie pociągnie, tylko pytanie po co ci 3x120 na samego proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 (edytowane) Wszystko zależy gdzie ta chłodnica będzie ułożona. Ale z większością ustawień nie powinno być problemu. Edytowane 20 Czerwca 2012 przez KoVol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeViL_555 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 Planuje jeszcze blok do karty graficznej. A później może coś jeszcze. Chłodnicę chcę dać z tyłu obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 To sobie daruj tego korsarza, bo jak zaczniesz dodawać bloki chłodnice itp, to ta pompa może nie wydolić ;) Mowa była o 1 bloku i 1 chłodnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2012 Pompki w tego typu "kompaktówkach" nie są do tego, żeby pracować z bardziej rozbudowanym układami wodnymi. to po prostu ma działać i tyle. Jak chcesz przebudowywać H60, to od razu sobie odpusć bo nie dosć, ze gwarancję pewnie stracisz to jeszcze efekt moze być odwrotny do zameirzonego. Dlaczego w ogóle brałeś H60 i dlaczego nagle zachciało Ci się to kompaktowe LC rozbudowywać? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...