Skocz do zawartości
Gość Laki1231

Głośniczki 5.1 dobrej jakości

Rekomendowane odpowiedzi

Obecnie mam t6060 ale jakość jest słaba jak dla mnie, bass taki jest bo jest, co byście polecili max 500zł, w miarę ładne i ogarnięte mam mały pokój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zintegrowana z płytą gigabyte p67a-ud3p-b3. Co do basu ta karta nic tu nie da, po prostu słabe te głośniki i lipne. Przeznaczenie gry, filmy muzyka wkurzanie sąsiadów, bass musi być głęboki a nie bum bum nie nadające sensu. No i wkurzanie sąsiadów;) kolega w klatce ma niby 50wat rms a dają mu glosniej i lepiej jaksociowo niż moje, lepszy bass i dużo gorsza karta muzyczna ma, t6061

GŁOŚNIKI LOGITECH Z-906 Surround Sound Speaker (2445316528) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. marzą mi się takie ale rodzice mi nie dadzą tyle kasy ;D

Edytowane przez Laki1231

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GENIUS SW-HF 5050 + X-Fi Xtreme Music SB0460, powinno wystarczyć ;)

SW-HF 5050 posiadają ponad 3x mocniejszy Subwoofer więc bass będzie konkretny, powinien wystarczyć też do wkurzenia sąsiadów :) Dodatkowo Xtreme Music doda im odpowiedniej głębi, oraz sprawy że dźwięk będzie bardziej czysty i klarowny.

Albo same głośniki genius SW-HF 6000 w których zastosowano 100W suboofer (w t6060 ma on 22W).

Jeżeli bierzesz pod uwagę używki to bierz te:

http://allegro.pl/su...2458129844.html

podobne klasy głośniki co ci się mażą ;)

Edytowane przez KoVol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi