dzl Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Ostatnio zauważyłem, że avast podczas wchodzenia na purepc wykrywa mi trojana JS:iframe-DB. Najpewniej jest to związane z jakąś reklamą na portalu, ponieważ po włączeniu adblock'a komunkat się nie pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bashey_pl Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Mi Kaspersky krzyczy właśnie na ten temat. Nawet po zastosowaniu Adblocka komunikat się pojawia. A już myślałem, że to kaspersky zwariował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Mi Kaspersky krzyczy właśnie na ten temat. Nawet po zastosowaniu Adblocka komunikat się pojawia. A już myślałem, że to kaspersky zwariował. ummmm siakies nowe techniki inwigilacji :) ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zdaje się, że w jakimś skrypcie reklamowym jest uwalony kawałek kodu, stąd całe zamieszanie – zaraz to namierzymy i zlikwidujemy problem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Znowu wykrywa wirusa na purepc: http://img233.imageshack.us/img233/7295/clipboard01za.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2012 Dobra, problem powinien zostać już rozwiązany. Jakby co, dajcie znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...