Gigi_Roger Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Witam Was, mam takie pytanie odnośnie sprzętu audio. Bowiem chodzi tutaj o słuchawki. Mam dylemat ponieważ nie wiem które są lepsze, a jeśli chodzi o mnie to jestem pasjonatem muzyki i lubię słuchać jej w odpowiedniej jakości :) ( MP3 rządzi xD ) Słuchawki nad którymi się zastanawiam to: KLIPSCH Mode-M40 a V-Mode V80 Bardzo chętnie przeczytam Wasze opinie. Mnie się wydaje że Klipsch jest lepszy, ale artykuł który znajduje się na purepc.pl twierdzi że V-mode jest równie konkurencyjny, zwłaszcza patrząc na cenę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 Może zapytaj tutaj? http://www.audiostereo.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 9 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2012 1. Do takich pytań jest wyżej przyklejony temat. 2. Żadne. Szukaj Sennheiser HD-25, albo Beyerdynamic DT-1350 jeżeli mówimy o sprzęcie przenośnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...