LuKe Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 WITAM przeszukalem juz pół internetu i znajsc nie moge jak wylaczyc w oknach ten pasek narzedzi w win 7, ten na ktorym pisze: organizuj umiesc w bibliotece udostepnij nagraj ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 Może to ? Nie wiem, nie próbowałem używać - siedzę od zawsze w total commanderze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKe Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) eh cos to u mnie nie dziala robilem wedlug instrukcji http://techdows.com/2011/08/auto-hidedisableremove-the-command-bar-in-windows-7-explorer-with-windows-7-command-bar-tweaker.html czyli jesli dobrze pokapowalem to na kompozycji aero musialem wgrac ten programik i wcisnac permanently hide command bar wyskoczylo okienko ze prawidlowo wykonalo, a pasek i tak zostal po resecie kompa moze dlatego ze mam win 7 64bit PL Edytowane 11 Lipca 2012 przez LuKe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...