kobus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 którą wybrać? otoz obydwie sie niewiele sobą roznia praktycznie wygladem ale trudny wybor:/ wiec?.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 którą wybrać? otoz obydwie sie niewiele sobą roznia praktycznie wygladem ale trudny wybor:/ wiec?.... N6610 ma biznesowy wygląd czyt. profesjonalny. N7210 jest telefonem dla dziewczyny/kobiety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 hm, no rzeczywiście trudny ;) mojem skromnem zdaniem, to 7210 wygląda o niebo ładniej od 6610... w zgrabnej damskiej rączce... co do techniki, to rzeczywiście niemal to samo... a tak poważnie, to ja też niedługo zmieniam (pewnie pot koniec wakacji) i zamierzam zanabyć nokje 6100 to dopiero będzie fonik (mam nadzieje)... może ma ciut inne funkcje nisz 6610, ale mniejszy, "lekszy" ;) i z nowocześniejszą baterią... chociasz, jak sie przyjrzeć, to ten też wygląda o niebo ładniej (...) w zgrabnej damskiej rączce...:D:D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 którą wybrać? otoz obydwie sie niewiele sobą roznia praktycznie wygladem ale trudny wybor:/ wiec?.... to zależy jak leży, mi sie osobiście 6610 podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 no mi wlasnie sie tesh bardziej podoba 6610 i jestem przychylny co do zakupu go :D narazie czekam na odp maila z plusa bo wyslalem im ile bedzie wymiana na takie cuś kosztowac :) kurde ciekawe kiedy odpiszą :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Szczerze mówiąc to obie te Nokie są do du**. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Szczerze mówiąc to obie te Nokie są do du**. lol czlowieku czemu tak uwarzasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ja na Twoim miejscu wolałbym Nokie 3650. Ma praktycznie wszystko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Nokia 6610 to technicznie to samo co 7210, tylko że 7210 ma wbudowany aparat cyfrowy. Różne już czytałem o nich opinie, fony niezłe, gdyby jeszcze obudowy nie trzeszczały (ale taki już los fonów Nokii z wymiennymi obudowami). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Nokia 6610 to technicznie to samo co 7210, tylko że 7210 ma wbudowany aparat cyfrowy. Różne już czytałem o nich opinie, fony niezłe, gdyby jeszcze obudowy nie trzeszczały (ale taki już los fonów Nokii z wymiennymi obudowami).chyba cos zle przeczytales 7210 nie ma aparatu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Ale wtopa :oops: , oczywiście masz rację z tym aparatem, pomyliło mi się z 7250 :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 6610 i 7210 to jest to samo ten sam soft jedyna roznica po lega na tym ze ... ze jest sobie inna obudowa :) mozliwe ze dzieki temu mozna w niektorych (lepiej trafionych egzemplarzach) uniknac trzeszczenia klawiszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Gdybym mial wybierac z tych dwoch to bym wzial 6610 :P Wybor nalezy do Ciebie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Gdybym mial wybierac z tych dwoch to bym wzial 6610 :P Wybor nalezy do Ciebie :wink: fakt skoro to sa takie same aparaty - ja tez bym wolal 6610 - bardziej klasyczna, mniej krzykliwa i elegancka (a wyswietlacze maja naprawde zajebiste... lepiej niz niejedna latarka) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 no 6610 jest wypas, ma zlace pop-port czyli mozna rownierz aparacik kupic i podlaczyc :) biore 6610 i tyle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 no 6610 jest wypas, ma zlace pop-port czyli mozna rownierz aparacik kupic i podlaczyc :) biore 6610 i tyle :P nareszcie jakaś rozsądna decyzja z twojej strony :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 no mi wlasnie sie tesh bardziej podoba 6610 i jestem przychylny co do zakupu go :D narazie czekam na odp maila z plusa bo wyslalem im ile bedzie wymiana na takie cuś kosztowac :) kurde ciekawe kiedy odpiszą :/ Wiesz jakie musisz spelnic warunki zeby dokonac wymiany telefonu :?: Nie chcialbys wiedziec 3 ostatnie rachunki na kwote pozwyzej 80 zl a ceny telefonu to wole nie mowic Dlatego ja zrezygnowalem z przedluzenia umowy i sie przenioslem do Idei :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 no mi wlasnie sie tesh bardziej podoba 6610 i jestem przychylny co do zakupu go :D narazie czekam na odp maila z plusa bo wyslalem im ile bedzie wymiana na takie cuś kosztowac :) kurde ciekawe kiedy odpiszą :/ Wiesz jakie musisz spelnic warunki zeby dokonac wymiany telefonu :?: Nie chcialbys wiedziec 3 ostatnie rachunki na kwote pozwyzej 80 zl a ceny telefonu to wole nie mowic Dlatego ja zrezygnowalem z przedluzenia umowy i sie przenioslem do Idei :D o rachunki sie nie martwie bo to od taty komory idzie a on gdzies ma 140zl minimum :D wiec elegancko a ceny wyslalem maila do plusa jednak dzis swieto wiec dupki nie piszą a wyslalem przedwczoraj :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...