Skocz do zawartości
kobus

nokia 6610 czy 7210?

Rekomendowane odpowiedzi

hm, no rzeczywiście trudny ;)

mojem skromnem zdaniem, to 7210 wygląda o niebo ładniej od 6610...

w zgrabnej damskiej rączce...

co do techniki, to rzeczywiście niemal to samo...

a tak poważnie, to ja też niedługo zmieniam (pewnie pot koniec wakacji) i zamierzam zanabyć nokje 6100

to dopiero będzie fonik (mam nadzieje)...

może ma ciut inne funkcje nisz 6610, ale mniejszy, "lekszy" ;) i z nowocześniejszą baterią...

chociasz, jak sie przyjrzeć, to ten też

wygląda o niebo ładniej (...) w zgrabnej damskiej rączce...

:D:D:D:D:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nokia 6610 to technicznie to samo co 7210, tylko że 7210 ma wbudowany aparat cyfrowy. Różne już czytałem o nich opinie, fony niezłe, gdyby jeszcze obudowy nie trzeszczały (ale taki już los fonów Nokii z wymiennymi obudowami).

chyba cos zle przeczytales 7210 nie ma aparatu ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym mial wybierac z tych dwoch to bym wzial 6610 :P

Wybor nalezy do Ciebie  :wink:

fakt skoro to sa takie same aparaty - ja tez bym wolal 6610 - bardziej klasyczna, mniej krzykliwa i elegancka (a wyswietlacze maja naprawde zajebiste... lepiej niz niejedna latarka) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi wlasnie sie tesh bardziej podoba 6610 i jestem przychylny co do zakupu go :D narazie czekam na odp maila z plusa bo wyslalem im ile bedzie wymiana na takie cuś kosztowac :) kurde ciekawe kiedy odpiszą :/

Wiesz jakie musisz spelnic warunki zeby dokonac wymiany telefonu :?: Nie chcialbys wiedziec 3 ostatnie rachunki na kwote pozwyzej 80 zl a ceny telefonu to wole nie mowic Dlatego ja zrezygnowalem z przedluzenia umowy i sie przenioslem do Idei :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no mi wlasnie sie tesh bardziej podoba 6610 i jestem przychylny co do zakupu go :D narazie czekam na odp maila z plusa bo wyslalem im ile bedzie wymiana na takie cuś kosztowac :) kurde ciekawe kiedy odpiszą :/

Wiesz jakie musisz spelnic warunki zeby dokonac wymiany telefonu :?: Nie chcialbys wiedziec 3 ostatnie rachunki na kwote pozwyzej 80 zl a ceny telefonu to wole nie mowic Dlatego ja zrezygnowalem z przedluzenia umowy i sie przenioslem do Idei :D

o rachunki sie nie martwie bo to od taty komory idzie a on gdzies ma 140zl minimum :D wiec elegancko a ceny wyslalem maila do plusa jednak dzis swieto wiec dupki nie piszą a wyslalem przedwczoraj :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi