dolar444 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Witajcie mam do was pytanie bo znacie sie na pewno. miałem dzisiaj po odpaleniu doś dziwny przypadek fajnie chodził bawiłem sie podłaćzyłem sie do swojego neta przez wifi chodził super. I w pewnym momencie przyznam sie bateria była około 20% i zablokowałem tableta odłożyłem go na chwile po chwili sprawdzenia czegos na kompie chciałem go odblokować był nadal czarny ekan posugerowałem sie tym ze bateria padła podłąćzyłem go i ąłdowałem z dobre 3 godziny. po czym sprubowałem i nic nie odpowiadał wziełem cos cienkiego i nadusiłem reset po chwili przydusiłem przycis power tablet normalnie sie odpalił jak i pokazał ze bateria sie ładowałą bo miała około 90%. I pytanie moje czy mam sie czegoś abć czy obserować jeżeli nic sie takiego nie powtórzy nie zanosić go na reklamacje ? A żem sie rozpisał. Z góry serdecznie dziękuej za odpowiedź. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2012 Na Twoim miejscu bałbym się poprawki z języka polskiego. Sama zwiecha ChW jakiego urządzenia - może ma dosyć edycji tekstu i opracowywania korekty aby można było cokolwiek zrozumieć? Zamykam Za kaleczenie w piśmiennictwie - 20% i 5 dni ZPP. Akcja wakacyjna 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...