Skocz do zawartości
raist007

MMORPG ktory ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam ochote sobie w cos pograc. Chodzi mi o jakies RPG z trybie, multiplayer. NWN, UltimaOnline, ......... sam nie wiem. Najbardziej pasowalo by mi cos takiego jak Morrowind z opcja multi w swiecie BG :]. Ale pewnie czegos takiego nie ma :[[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hyhy, ciekawe skad ten avatarek ? :P Xanth ROX :> A z gier proponuje UO na DM, ale teraz juz chyba nie przyjmuja podac  :roll:

I slusznie :P Swietnie sie tam gra... Nie idealnie ale bardzo dobrze :wink:

UO rulz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rany....ale ta Ultima się zestarzała :? Oj.....ja tam czekam na coś od Blizzarda lub Lucas Arts ;)

Ultima jest stara, ale jara.... Jeszcze dluuuugo w nia ludzie beda grac... Tak samo jak np. w Starcrafta :P Jak od Lucas Arts to pewnie czekasz na Star Wars Galaxies... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokuj. Myslalem na poczatku, ze PE to fajna gra. Ale to chlam. Ogromne LAGI o kazdej poze, caly czas serwery padaja, okradaja graczy na kazdym kroku i mowia, ze oddadza w nastepnej wersji. Jak dlamnie to wczesna wersja alfa. Tam bez kasy niema co robic. Z kasa zreszta tez. Gra jest po prosty NUDNA. Dlatego poprosilem wujka z Kanady by przywiuzl mi SW Galaxies. To dopiero jest MMORPG. A co do PE, to moze za 2 lata bedzie grywalna. Narazie jestem na NIE.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dajcie spokuj. Myslalem na poczatku, ze PE to fajna gra. Ale to chlam. Ogromne LAGI o kazdej poze, caly czas serwery padaja, okradaja graczy na kazdym kroku i mowia, ze oddadza w nastepnej wersji. Jak dlamnie to wczesna wersja alfa. Tam bez kasy niema co robic. Z kasa zreszta tez. Gra jest po prosty NUDNA. Dlatego poprosilem wujka z Kanady by przywiuzl mi SW Galaxies. To dopiero jest MMORPG. A co do PE, to moze za 2 lata bedzie grywalna. Narazie jestem na NIE.

Zaklal bym siarczyscie ale nie zrobie tego. A przyznam ze mam wielka ochote to zrobic, bo jestem dosc wciety teraz. Ale w 100 % sie z Toba zgodze, to jest jakies ..... cholerne zdzierstwo dal kolesi z kaska. Probowalem szczescia z wszystki prawie oprocz mining i porazka, w robienie zbroi wlozylem z 20 USD i porazka rowniez. Cholera .......... mnie to bardzo ..........., bo kolesie nastawili sie na maksyalny zysk. Jak dla mnie to jest jakies DUZE NIEPOROZUMIENIE I ROWNIEZ ODRADZMA GRE BO Z TYCH SKANDYNAWOW STRASZNI ZDZIERCY SA ZA BYLE GRE KTORA JEST W SUMIE BEZNADZIEJNA JEST RZADAJA DUZO KASKI ............. SZKODA GADAC!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zaklal bym siarczyscie ale nie zrobie tego. A przyznam ze mam wielka ochote to zrobic, bo jestem dosc wciety teraz. Ale w 100 % sie z Toba zgodze, to jest jakies ..... cholerne zdzierstwo dal kolesi z kaska. Probowalem szczescia z wszystki prawie oprocz mining i porazka, w robienie zbroi wlozylem z 20 USD i porazka rowniez. Cholera .......... mnie to bardzo ..........., bo kolesie nastawili sie na maksyalny zysk. Jak dla mnie to jest jakies DUZE NIEPOROZUMIENIE I ROWNIEZ ODRADZMA GRE BO Z TYCH SKANDYNAWOW STRASZNI ZDZIERCY SA ZA BYLE GRE KTORA JEST W SUMIE BEZNADZIEJNA JEST RZADAJA DUZO KASKI ............. SZKODA GADAC!!!
no niestety, ta komercja :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi