raist007 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mam ochote sobie w cos pograc. Chodzi mi o jakies RPG z trybie, multiplayer. NWN, UltimaOnline, ......... sam nie wiem. Najbardziej pasowalo by mi cos takiego jak Morrowind z opcja multi w swiecie BG :]. Ale pewnie czegos takiego nie ma :[[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Hyhy, ciekawe skad ten avatarek ? :P Xanth ROX :> A z gier proponuje UO na DM, ale teraz juz chyba nie przyjmuja podac :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Wiesz moze skad sciagnac Ultime. Chyba LBR czy jakos tak ? Bo ciagne mulem i jakos powoli mi to idze :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 www.tibia.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Hyhy, ciekawe skad ten avatarek ? :P Xanth ROX :> A z gier proponuje UO na DM, ale teraz juz chyba nie przyjmuja podac :roll:I slusznie :P Swietnie sie tam gra... Nie idealnie ale bardzo dobrze :wink: UO rulz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Rany....ale ta Ultima się zestarzała :? Oj.....ja tam czekam na coś od Blizzarda lub Lucas Arts ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Rany....ale ta Ultima się zestarzała :? Oj.....ja tam czekam na coś od Blizzarda lub Lucas Arts ;)Ultima jest stara, ale jara.... Jeszcze dluuuugo w nia ludzie beda grac... Tak samo jak np. w Starcrafta :P Jak od Lucas Arts to pewnie czekasz na Star Wars Galaxies... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Co sadzicie o Project Entropia. Wlasnie go sciagam (zostala mi jeszcz polowa). Widzialem ze pare osob na tym forum sie nim interesuje. Chcetnie nawiaze z nimi kontakt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Co sadzicie o Project Entropia. Wlasnie go sciagam (zostala mi jeszcz polowa). Widzialem ze pare osob na tym forum sie nim interesuje. Chcetnie nawiaze z nimi kontakt.lagi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 noca tez, czy raczej wczesnym rankiem :] ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 noca tez, czy raczej wczesnym rankiem :] ???po poludniu i czesto server jest offline :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A jak wyglada kwestai kaski. Bo mam konto w mBanku (ekonto) i karte platnicza te zwykla ??? Orientuje sie ktos moze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 nie mam pojecia, jezeli masz vise lub mastercard to pewnie no problem P.S. bez kasy tez nie da grac tylko trudniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 W mBank'u mozesz wyrobic druga karte ktora bedzie uzywana do tranzakcji w internecie. W Inteligo natomiast jest jedna karta do wszystkiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Wiem, ekarta. Jutro ja zamowie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 26 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2003 Dajcie spokuj. Myslalem na poczatku, ze PE to fajna gra. Ale to chlam. Ogromne LAGI o kazdej poze, caly czas serwery padaja, okradaja graczy na kazdym kroku i mowia, ze oddadza w nastepnej wersji. Jak dlamnie to wczesna wersja alfa. Tam bez kasy niema co robic. Z kasa zreszta tez. Gra jest po prosty NUDNA. Dlatego poprosilem wujka z Kanady by przywiuzl mi SW Galaxies. To dopiero jest MMORPG. A co do PE, to moze za 2 lata bedzie grywalna. Narazie jestem na NIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raist007 Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Dajcie spokuj. Myslalem na poczatku, ze PE to fajna gra. Ale to chlam. Ogromne LAGI o kazdej poze, caly czas serwery padaja, okradaja graczy na kazdym kroku i mowia, ze oddadza w nastepnej wersji. Jak dlamnie to wczesna wersja alfa. Tam bez kasy niema co robic. Z kasa zreszta tez. Gra jest po prosty NUDNA. Dlatego poprosilem wujka z Kanady by przywiuzl mi SW Galaxies. To dopiero jest MMORPG. A co do PE, to moze za 2 lata bedzie grywalna. Narazie jestem na NIE.Zaklal bym siarczyscie ale nie zrobie tego. A przyznam ze mam wielka ochote to zrobic, bo jestem dosc wciety teraz. Ale w 100 % sie z Toba zgodze, to jest jakies ..... cholerne zdzierstwo dal kolesi z kaska. Probowalem szczescia z wszystki prawie oprocz mining i porazka, w robienie zbroi wlozylem z 20 USD i porazka rowniez. Cholera .......... mnie to bardzo ..........., bo kolesie nastawili sie na maksyalny zysk. Jak dla mnie to jest jakies DUZE NIEPOROZUMIENIE I ROWNIEZ ODRADZMA GRE BO Z TYCH SKANDYNAWOW STRASZNI ZDZIERCY SA ZA BYLE GRE KTORA JEST W SUMIE BEZNADZIEJNA JEST RZADAJA DUZO KASKI ............. SZKODA GADAC!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 27 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2003 Dajcie spokuj. Myslalem na poczatku, ze PE to fajna gra. Ale to chlam. Ogromne LAGI o kazdej poze, caly czas serwery padaja, okradaja graczy na kazdym kroku i mowia, ze oddadza w nastepnej wersji. Jak dlamnie to wczesna wersja alfa. Tam bez kasy niema co robic. Z kasa zreszta tez. Gra jest po prosty NUDNA. Dlatego poprosilem wujka z Kanady by przywiuzl mi SW Galaxies. To dopiero jest MMORPG. A co do PE, to moze za 2 lata bedzie grywalna. Narazie jestem na NIE.Zaklal bym siarczyscie ale nie zrobie tego. A przyznam ze mam wielka ochote to zrobic, bo jestem dosc wciety teraz. Ale w 100 % sie z Toba zgodze, to jest jakies ..... cholerne zdzierstwo dal kolesi z kaska. Probowalem szczescia z wszystki prawie oprocz mining i porazka, w robienie zbroi wlozylem z 20 USD i porazka rowniez. Cholera .......... mnie to bardzo ..........., bo kolesie nastawili sie na maksyalny zysk. Jak dla mnie to jest jakies DUZE NIEPOROZUMIENIE I ROWNIEZ ODRADZMA GRE BO Z TYCH SKANDYNAWOW STRASZNI ZDZIERCY SA ZA BYLE GRE KTORA JEST W SUMIE BEZNADZIEJNA JEST RZADAJA DUZO KASKI ............. SZKODA GADAC!!!no niestety, ta komercja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...