skuizek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 (edytowane) Witam, przepraszam, że tutaj ale nie znalazłem nigdzie działu POMOC ;o Mam nietypowy problem, mianowicie we wszystkich Call Of Duty (począwszy od CoD 4, Mw2, mw3) gdy wejde na pubilczny serwer to strasznie mi się ścina grafika, nie ważne jakie detale i jakość tekstur, zawsze ścina, internet to 20 i w innych grach nie ma problemu z pingiem, w codzie tez pokazuje mi max 70 ping. Dziwnym zjawiskiem jest to, że gry założe server dedicated i wejde na niego w grze to wszystko chodzi cacy...Natomiast w single player przy różnych ustawieniach detali zaczeło ścinać gdy pojawiali się wrogowie... Jakiś czas temu uderzył u mnie piorun, musiałem zmienić płyte głowna, oczywiscie format zrobiłem, wczesniej takiego problemu w grach nie miałem. Sterowniki probowalem starsze i nowsze i [gluteus maximus], directX`a też 100 razy instalowałem, może zasilacz nie trzyma napięcia ? Bo na monitorze programu ExperTool skaczą częstotliwości, z bardzo małych na te co powinny naprawde być jesli chodzi o grafike. Sprzęt to: Intel Quad q8200 Płyta MSI P6N SLI Grafika Gainward GTX260 Zasilacz Rasurbo 600 WATT Proszę o pomoc, gdy jednak znajdziecie odpowiedni dział na to proszę modów o przeniesienie, pozdrawiam Edytowane 29 Lipca 2012 przez skuizek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Sprawdz dysk w HDTune. Co to wogole za zasilacz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Zasilacz najlepszy nie jest, wartoby sprawdzić napięcia - tym bardziej jeżeli wczesniej była awaria. ale żeby wybrac dzial "co kupić" gdy jest tyle innych dotyczących konkretnych podstawek/procesorów ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skuizek Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Panowie ale nie mam pojęcia czy napisać to w dziale karty graficzne czy procesory... Forum komputerowe i żeby działu pomoc nie było ? Zasilacz w prolinie powiedzieli mi że jest ok, na droższe wtedy nie miałem kasy, on sam nigdy problemów nie sprawił. W HDTune sprawdziłem zakałdke errors, na każdym dysku nic nie pokazało, zakładka Health nie działała, nic nie pokazywała. Jak mam sprawdzić napięcia zasilacza ? Panowie kurde no, wcześniej bez problemu we wszystkie te gry grałem ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2012 Forum komputerowe i żeby działu pomoc nie było ? Podstawowe Zagadnienia Jak podkręcić, gdzie znaleźć i dlaczego nie działa. Swoje pierwsze kroki skieruj właśnie tutaj Nie wiem z skąd problem ze znalezieniem odpowiedniego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...