ANalfabeta Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 <hahaha> dobre :D i co najwazniejsze okazuje cala prawde ;P :PPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 skąd to można sciągnąć, pokomponowałbym sobie ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Eeeee..... to już było looknij na topic śmiechu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 MEGA ROTFL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 teraz wiem skąd u nas ostatnio taki wysyp gwiazd na estradzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 jak ktoś nie rozumie, albo nie próbuje zrozumiec kultury to się śmieje!!! No chyba że macie tak ograniczone widzenie HH, że uważacie to za jedynie rymowanie z co drugim wyrazem ku*wa, które prezentują dresiarze w pożyczonych wózkach!!! Ech... Nietolerancja sie szerzy! :x :evil: Nie mówie, że tak czasami nie jest ale nie można też uogólniać!!! To tak jakbym wszystkich rockowców porównał do Mansona!!! Albo wszystkich technomaniaków do D-bomb!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Hehe, dobre :P :lol: :lol: A dobry hiphop nie jest zly :P Oj, ale mnie ludzie wyklna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Co wam nie pasuje w HH ?? lubicie sluchac jakis suk jak britnej ?? a moze wisniewskiego ?? Jezeli jestescie takimi tradycjonalistami to spiszcie(ewentualnie poszukajcie w necie) tekstow utworow HH i tekstu np. wisniewskiego !! Potem dokonajcie analizy !! DJ 600v powiedzial kiedys ze Hip-hop jest o zyciu,a wiekszosc utworow popowych(ich 3 i inne qr...) sa o tym jak jakis kolo zakochal sie w jakiejs panience !! Wiec sami zdecydujcie czy lubicie sluchac utworow o tym co nas otacza, o naszych problemach, czy wolicie popowe gowno !! AMEN !! juz skonczylem :P:P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a jeszcze jedno :) odnosnie ILOSC SLOW HWDP NA MINUTE Nie wiem czy ogladaliscie a jak nie ogladaliscie to poszukajcie sobie tutaj tematu dotyczacego rozmow w toku, o tym jak zandarmeria zabila kolesia bo szedl w koszulce z napisem CHWDP!! I co ?? CHWDP jest zlym okresleniem ?? bo ja uwazam ze jest trafione w 100%!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Co wam nie pasuje w HH ?? lubicie sluchac jakis suk jak britnej ?? a moze wisniewskiego ?? Jezeli jestescie takimi tradycjonalistami to spiszcie(ewentualnie poszukajcie w necie) tekstow utworow HH i tekstu np. wisniewskiego !! Potem dokonajcie analizy !! DJ 600v powiedzial kiedys ze Hip-hop jest o zyciu,a wiekszosc utworow popowych(ich 3 i inne qr...) sa o tym jak jakis kolo zakochal sie w jakiejs panience !! Wiec sami zdecydujcie czy lubicie sluchac utworow o tym co nas otacza, o naszych problemach, czy wolicie popowe gowno !! AMEN !! juz skonczylem :P:P :twisted: a kto powiedzial ze popowe guwno :/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 podalem to jako przyklad, bo na bank wiele osob tego slucha !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 buahahah dawno sie tak dobrze nie bawiłem oglądając tego screena :D :D :D MEGA TURBO LOL :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 jak ktoś nie rozumie, albo nie próbuje zrozumiec kultury to się śmieje!!! No chyba że macie tak ograniczone widzenie HH, że uważacie to za jedynie rymowanie z co drugim wyrazem ku*wa, które prezentują dresiarze w pożyczonych wózkach!!! A powiedz mi ze tak nie jest ? Nie slucham HH bo mi sie nie podoba ale ile razy widze jakis teledysk czy slysze jakas piosenke to zawsze w niej przeklinaja, dla mnie melodia jest prawie zawsze taka sama. I mnie naprawde nie obchodzi ze 5% Hiphopowcow jest ambitnych i robi cos troche innego - ja tak postrzegam te muzyke i ten obrazek IMO bardzo pasuje do niej. A napewno pasuje do tego jak ja ja postrzegam. Co wam nie pasuje w HH ?? lubicie sluchac jakis suk jak britnej ?? a moze wisniewskiego ?? Jezeli jestescie takimi tradycjonalistami to spiszcie(ewentualnie poszukajcie w necie) tekstow utworow HH i tekstu np. wisniewskiego !! Potem dokonajcie analizy !! DJ 600v powiedzial kiedys ze Hip-hop jest o zyciu,a wiekszosc utworow popowych(ich 3 i inne qr...) sa o tym jak jakis kolo zakochal sie w jakiejs panience !! Wiec sami zdecydujcie czy lubicie sluchac utworow o tym co nas otacza, o naszych problemach, czy wolicie popowe gowno !! Czy swiat jest czarno bialy ? Ludzie dziala sie na tych co: 1. Sluchaja HH 2. Sluchaja Britnej i Ich 3 ? Zauwaz ze tak nie jest, sa ludzie ktorzy nie sluchaja ani tej, anie tej muzyki. Smieszy mnie jak ktos mowi ze HH to zycie i nikt nic nie robi dla kasy - to niby poco sie na teledyskach rozbijaja mercami ? Jaki to ma sens - takie maja zycie ? Nad czym tu sie uzalac. No i mnie nie otacza taki swiat jak jest przedstawiany w HH tekstach. Kazdy slucha czego chce, mi to wisi kto czego slucha. Ja HH nie lubie, nie lubie britnej, nie lubie agilery i innych pseudo umiejacych spiewac gwiazd z wisniewskim na czele. Chociaz jak ktos kiedys powiedzial: "Podziwiam Wisniewskiego za to ze chociaz nie potrafi śpiewac zrobil taka kariere" PEACE - NO OFFENCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Buehehe, ten skrin mnie rozwalił :D:D. Cała prawda :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 No widzisz Suchy, to TY tak postrzegasz tą muzyke!!! Może dlatego, ze jej naprawde nie znasz! Albo trafiłeś akurat na te najgorsze przypadki, jakbyś posłuchał Pezeta, Gramatika, Fisza, Łony to pewnie byś inaczej gadał ;-) I poza tym nie potrafie sobie przypomnieć piosenki w której padłoby HWDP, a siedze w HH już dość długo!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a jeszcze jedno :) odnosnie ILOSC SLOW HWDP NA MINUTE Nie wiem czy ogladaliscie a jak nie ogladaliscie to poszukajcie sobie tutaj tematu dotyczacego rozmow w toku, o tym jak zandarmeria zabila kolesia bo szedl w koszulce z napisem CHWDP!! I co ?? CHWDP jest zlym okresleniem ?? bo ja uwazam ze jest trafione w 100%!! nie wiem czy dokladnie przeczytales tamten topic i nie che cie pouczac ale za ten skrot mozna dostac bana na forum wiec zacznij w bardziej kulturalny sposob wyrazac swoje mysli i przedstawiac antypatie a co do programu do hitow jest po prostu smieszny :) buhahaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 a jeszcze jedno :) odnosnie ILOSC SLOW HWDP NA MINUTE Nie wiem czy ogladaliscie a jak nie ogladaliscie to poszukajcie sobie tutaj tematu dotyczacego rozmow w toku, o tym jak zandarmeria zabila kolesia bo szedl w koszulce z napisem CHWDP!! I co ?? CHWDP jest zlym okresleniem ?? bo ja uwazam ze jest trafione w 100%!! nie wiem czy dokladnie przeczytales tamten topic i nie che cie pouczac ale za ten skrot mozna dostac bana na forum wiec zacznij w bardziej kulturalny sposob wyrazac swoje mysli i przedstawiac antypatie a co do programu do hitow jest po prostu smieszny :) buhahaaaaaaa moze i troche przesadzilem z kultura wypowiedzi ;) ale dziwi mnie ze za takie bzdury gina ludzie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 8O 8O 8O Nie porownywac mi tu Technomaniakow z dresiarskim i discopolowym D - BOMB :evil: :evil: :evil: :x :x osobiscie nie znosze HH.... nie potrafilbym sie przy takim czyms bawic , bo jak widze czasem teledyski , to cale tanczenie przy tym wyglada nastepujaco : koles stoi pol-rozkrokiem , jedna noga z 5 kilogramowym opancerzonym butem przytupuje o ziemie , ma prostopadle uniesiona reke do podloza i nadgarstek unosi w dol i w gore (czasem palcami poruszy) , przyokazji macha glowa w gore i w dol w rytm "muzyki" i to sie ma nazywac zabawa ??? 8O 8O przy tym sie mozna wyzyc ??? odstressowac ?? 8O 8O 8O hmmmmm nie wydaje mi sie ....... nie ma co jak ostre bassy z 10000 W w porzadnych klubach gdzie przy techniawie mozna sie wyzyc NO OFFENCE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 przeczytaj dokladnie tamten topic a dowiesz sie dlaczego zginal a to na pewno nie bylo przez koszulke go nawet policjant nie zabil po prostu tragiczny wypadek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 :lol: naprawde dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 przeczytaj dokladnie tamten topic a dowiesz sie dlaczego zginal a to na pewno nie bylo przez koszulke go nawet policjant nie zabil po prostu tragiczny wypadek Nie, nie. To bardzo zły policjant zobaczył z dala napis "HWDP" na koszulce tego Bogu ducha winnego dobrego człowieka i pomyśał że ta zniewaga krwi wymaga i trza gościa odstrzelić :P. P.S. Nie rozpowiadaj że to wypadek bo dresy stracą pretekst do "HWDP" ;P. No Offence ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mnie HH ani ziębi, ani parzy :) Trafia się pare hitów, które słucha cała Polska. Jednak większość to dla mnie smutne przynudzanie. Bez obrazy. Zresztą w każdym rodzaju muzyki tak jest. Może w HH troszeczkę częściej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Mnie HH ani ziębi, ani parzy :) Trafia się pare hitów, które słucha cała Polska. Jednak większość to dla mnie smutne przynudzanie. Bez obrazy. Zresztą w każdym rodzaju muzyki tak jest. Może w HH troszeczkę częściej :) Ani ziebi, ani grzeje brzmi lepiej :wink: (ani zieje, ani grzebi - kto wie z czego to? :D) A tak w ogole to znowu zaraz ludzie zaczna (juz zaczeli :wink: ) sie klocic... Eeeh, ile to juz razy bylo, tym razem o smieszny obrazek poszlo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 jeah! :) Nieżłe :D Ni elubie zbytnio hip hopu i to potęguje... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 I tak pewnie beznadziejni hip- hopowcy robia muze. I hate hip hop. kill'em all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A dlaczego by nie zrobić tak: I HATE ROCK & TECHNO KILLEM ALL!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Co prawda to nieprawda, ale czemu nie może być tak :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A dlaczego by nie zrobić tak: I HATE ROCK & TECHNO KILLEM ALL!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Co prawda to nieprawda, ale czemu nie może być tak :?: juz kiedys byla na ten temat roznica jest taka, ze hh jest ku*** prymitywny...... rock, czy techno natomiast......to zlozone ypy muzyki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 A dlaczego by nie zrobić tak: I HATE ROCK & TECHNO KILLEM ALL!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Co prawda to nieprawda, ale czemu nie może być tak :?: A no moze byc. Ja nie slucham Techno, tylko House'u :mrgreen: i Trance'u :lol:, wiec mnie to ani grzeje, ani ziebi. Co ro rocka... niech sie inni wypowiedza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 W sumie to przeciez chyba wiekszosc "piosenek" hiphopowych jest tworzonych na takiej zasadzie. Szacunek nalezy sie "The Roots", ktorzy graja na prawdziwych instrumentach, a nie kurcze bebny z automatu, kilka sampli - i powstaje z tego wielki, ziomalski hit. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...