xslimakx Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 Witam! Duzo jest na forum topicow o tym ale jakos nie znalazlem tam pytania na nurtujace mnie pytanie. A mianowicie plyta z prockiem C3 800mhz chlodzona pasywnie nie bedzie chalasowac ale co z zasilaczem do niej jaki trzeba kupic? czy on bedzie chalasowal? czy sa zasilacze jakies specjalne do tej plyty tak aby byly chlodzone tez pasywnie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 nie wiem jak ze specjalnymi,ale do Epii wystarczy nawet 150W ewentualnie Codogena 250W prawie nie slychac przy odrobinie umiejetnosci mozna sobie taki 150-200W przerobic na same radiatory i wiatrak wcale nie bedzie potrzebny na Wolumenie widzialem radiator za 25pln takiej wielkosci ze mozna pociac i dwa takie zasilacze tym obsluzyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2003 epie pociagnie kazdy zasilacz poszukaj czegos z regulacja o malej mocy ew. np. enlight 250 i wiatrak na 7v bedzie cisza Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ok a jesli chodzi o wyjscie TV w tej plycie jak to wyglada czy da sie to podpiac pod TV z euro??? Bo mam w tej chwili geforce 4 mx 440 z wyjsciem tv podpinam to pod euro w tv i nie ma obrazu jest tylko dziek :( nie wiem czemu w biosie nie ma opcji kozwalajacej na przelanczanie w sterach od grafy tez nie :( programy typu TV tool twierdza ze karta nie ma chipa tv :( probowalem juz roznie monitor odpiety tylko tv podpiety rozne konfigi i nic jest dzwiek a nie ma obrazu :( czemu??? co moze byc nie tak??? kabel??? (jest dzwiek wiec niby kabel powinien byc dobry) czy karta moze byc uszkodzona tak ze nie dziala wyjscie tv-out??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Przyczym może być kilka na moim 2MX rozdzielczośc telewizora ograniczona jest do 800x600 jak masz więcej to nie ma obrazu a właściwie to nawet sygnału. Ciekawi mnie jak to podłanczasz że masz dzwięk z karty graficznej :? :wink: . Euro rozumie że to jest to szerokie prostokątne gniazdo w TV ja mam przez nie podłącone z karty S-video przejściówka Euro. Tyle że przejściówka ma przełącznik inout. I nie ma to znaczenia jaka jest grafa musi być wyjście albo S-video albo kompzytowe ( :lol: ) albo jakieś firmowe + przejściowka. Z tego co widziałem to S-video jest zaraz pod LPT1. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 hmm to fakt mam rozdzielczosc 1024x768 i nie probowalem na mniejszej :( sprobuje jutro i zobaczymy ale w takim razie czemu tvtool twierdzi ze karta nie ma wyjscia tv??? dzwiek to wiadomo podpialem do SB chodzilo mi o to ze jakby kabel byl uszkodzony to pewnie i dziwieku by nie bylo. Dokladnie Euro to ten prostokat ale u mnie na kablu nie na rzadnego przelacznika... na karcie mam wyjscie S-Video przynajmniej tak tu pisze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 TV-Tool nie wykrywa wyjścia jako takiego tylko uklad odpowiedzialny za wyjście sygnalu TV jeśli nie ma go w bazie to twierdzi że go nie ma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xslimakx Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Yeti 666: hmm no dobra nie wykrywa ok ale jak mialem laptopa to mialem mozliwosc regulacji via sterowniki pozycji na ekranie itp teraz tego nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Może Epia ma coś w biosie takiego jak wyłączanie S-video nie wiem bo nigdy tego mobo w rękach nie miałem. Albo masz coś ze sterami skopane. Bo gdzieś musi być jakaś regulacja tego wyjścia coś a la nViem u NV. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...