neos Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 OK. Własnie zkrecilem UPS-a. :) Dziala juz normalnie :):D:P chcesz powiedziec, ze poprzez rozkrecenie i skrecenie naprawiles upsa? :roll: Tylko komp nadal sie wiesza ale nie wiem czemu :( panowie powyzej jush Ci mowili, ze to prawdopodobnie zasilacz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 OK. Własnie zkrecilem UPS-a. :) Dziala juz normalnie :):D:P chcesz powiedziec, ze poprzez rozkrecenie i skrecenie naprawiles upsa? :roll: Tylko komp nadal sie wiesza ale nie wiem czemu :( panowie powyzej jush Ci mowili, ze to prawdopodobnie zasilacz... a zebys wiedzial ze jak cos nie dziala - to rozkrecic i skrecic i na 70% bedzie juz dobrze to cos chodzic... - tak faktycznie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Chlopaki rozkrecilem UPSA i w nim pogrzebalem(wtyki docisnalem i wszystko posprawdzalem :D ) a nie rozkrecilem i skrecilem :x. To nie wina zasilacza to wina albo plyty glownej albo ramu (przynajmnie tak twierdzi gosciu ze sklepu komputerowego.(ale nie z tego z ktorego kupowalem) jak do konca nastepnego tygodnia bedzie mi sie nadal zawieszal to zawioze na gwarancje i powiem co jest grane i niech jak najszybciewj to zrobia. I po klopocie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...