manieku Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 hej Chce sobie złożyć peceta do grania, posiadam tylko lapka, więc jako składając komputer z całkiem nowych części warto składać komputer z procesorem i5 3570k? czy lepiej 2500k? Jeszcze jedno pytanie czy ten sam procesor tylko bez literki K będzie tak samo wydajny co ten z literką K? bo jak tak samo to bym sobie kupił może 2500 lub 3570, bo kręcić chyba raczej nie będę wiem co znaczy literka K odblokowany mnożnik, ale to się zastanowię jeszcze czy z K czy bez, bo kiedyś może się zachcieć podkręcić procek i [gluteus maximus] zimna jak wezmę bez K a to tylko kwestia parunastu złotych różnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Bierz z K jak jest kasa to sie niema co zastanawiac. Jak bez K to wystarczy 3450,3470. Nie widac roznicy golym okiem bez OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieku Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 No tak ale którego K i5 2500k czy nowego i5 3570k? stary i5 więcej sie podkręci bo się tak nie grzeje ale na co komu np podkrecenie na 4.5ghz, zanim te 4.5ghz będzie potrzebne to te obydwa procesory będą stare, bo się starzeja jak każdy, więcej niż 4ghz moim zdaniem nie potrzeba kręcić, zaś nowa i5 to nowa technologia, więc którego lepiej jak już składać kompa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) Przy tych samych zegarach ivy jest podobno szybszy od sandy... Widze ze nie bardzo jestes napalony na OC - bralbym i5 3470+MSI na B75. Bedzie taniej, a roznice mozesz dolozyc do szybszej karty graficznej, co napewno da ci wiekszego kopa w grach Edytowane 19 Sierpnia 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieku Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 (edytowane) Ten http://techplanet.pl/produkty/dyski-twarde/corsair-ssd-force-120gb-sata3-cssd-f120gb3-bk-25,23825.html dysk będzie dobrze wydajny? lub http://techplanet.pl/produkty/dyski-twarde/ocz-ssd-vertex4-128gb-sata3-vtx4-25sat3-128g-25,32235.html ? Bo skladam zestaw ale jeszcze nie mam w cale dysku i pomyslałem ze moze by kupic ssd, tylko bym mial ssd a zwyklego nie bo w sumie mi nie potrzebny, mam laptopa w ktorym mam 500gb zwykly dysk wiec jak cos to mam gdzie co trzymać oraz brat ma kompa swojego z 1tb, więc po co w moim zwykły dysk. Edytowane 24 Sierpnia 2012 przez manieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 MINI REGULAMIN DZIAŁU - PROSZĘ KONIECZNIE PRZECZYTAĆ ! Polecam zapoznać się i wziąć sobie do serca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Odnosnie SSD http://www.purepc.pl/pamieci_masowe/polecane_dyski_ssd_32256_gb_ranking_ssd_sierpien_2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...