zx27b Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Cześć. Mam problem z laptopem, a właściwie Windowsem 7. Głupia sprawa. Nie mogę zmienić ani daty, ani godziny. Wyświetla się komunikat że nie posiadam uprawnień. Jestem na koncie administratora. Próbowałem stworzyć nowe konto o statusie admina - nic nie dało, to samo. Z usera też. Z linii komend też się nie da. No i zgłupiałem. Ma ktoś jakiś pomysł? Problem może bzdurny, ale uciążliwy - praktycznie na każdej stronie błędy certyfikatów SSL które trzeba akceptować, bo "wygasły". Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2012 Wiem, że to nie jest rozwiązanie ale w BIOSie możesz to zrobić. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zx27b Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Wiem, że to nie jest rozwiązanie ale w BIOSie możesz to zrobić. Przepraszam że tak późno odpowiadam. Dzięki za sugestię, nie wpadłem na to :). Tak też zrobiłem i ok. Potem reinstall systemu i już wszystko działa normalnie. temat do zamknięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...