harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zna moze ktos jakas stronke z napisami do filmow divx np do matrixa, the core itp. Jesli ktos zna to bardzo prosze o podanie w odpowiedzi linkow ze stronkami do napisow divx. Serdecznie pozdrawiam HARRY! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Nie to forum !!! Czy naprawde ciezko jest poszukac. www.napisy.info, a pozatym google.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 poszukaj tu : www.filmoteka.bnet.pl btw : ja mam napisy do core i matrixa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Krix sluchaj ja chcialem sie tylko dowiedziec gdzie mozna zassac kilka linkow do stronek z napisamni do filmow divx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 http://www.alltheweb.com/search?cat=web&cs...&_sb_lang=pl+en Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeejot Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 www.divx.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr34m3r Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 polecam http://napistrefa.px.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 napisy.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 www.napisy.tvm.pl a pozatym tyle tego było, ale jak zwykle nie chce sie dup.y ruszyć i poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Ja poszukuje napisów do filmu Cheaters [cheaters.2002.dvdrip.xvid.fragment] nigdzie niemoge znaleść !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 donio: mam wersje portugalska jak chcesz ;) mozna przetlumaczyc sobie automatem ale jakosc bedzie srednia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donio Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 donio: mam wersje portugalska jak chcesz ;) mozna przetlumaczyc sobie automatem ale jakosc bedzie srednia. Hehe dzieki ale chyba poczekam aż wyjdzie jakaś polska wersja : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 To jak juz tak wyszlo to ja tez o cos poprosze: - Do or Die - Get Rich Or Die Trying Moga byc po Angielsku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...