Derrid Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Witam wszystkich ;) Mam taki problem mianowicie podczas włączania komputera wyskoczyło mi takie coś (Press F1 to Resume) Wchodząc do biosu wyskakuje mi takie coś Myślałem na początku że to coś z biosem i postanowiłem go sobie zresetować i wyskoczyło min to Po naciśnięciu F2 teraz wyskakuje mi takie coś cały czas Nie wiem za bardzo ocb ale wydaje mi się ze nić nie tak z dyskiem twardym. Czeka na pomysły od Was i porady ;) ( sorry że to tak dziwnie napisałem zdj opis ale chciałem prosto i na temat ;) dzięki za wyrozumiałość) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Nie zaszkodzi jak sprawdzisz dysk za pomocą MHDD i zerkniesz przy okazji na parametry S.M.A.R.T. Być może jednak jest coś na rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrid Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Menu główne mhdd dlaczego nie ma mojego dysku na 1,2albo 3 ?? A co do S.M.A.R.T to tutaj zdj zrobione z wyborem 6 Co do tego to jestem zielony :) Edytowane 27 Września 2012 przez Derrid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) Dysk kaplica (Reallocated sectors count), zapewne inne wartosci tez cos powiedza na temat stanu dysku. Tak z czystej formalnosci zapytalbym o marke zasilacza (to odnosnie tych cyrkow z biosem na poczatku) Edytowane 27 Września 2012 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrid Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 zasilacz Logic atx 12v 2.2 compatible Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 Wyrób zasilaczopodobny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrid Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 mam takie pytanie da się coś z tym zrobić ?? np zerować dysk ?? czy tylko czekać aż całkiem padnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 (edytowane) W Twoim wypadku zerowanie nic nie da bo pula do realokacji sektorów dawno temu się wyczerpała - 33 dostępne a realokowano 1390. Zresztą sprawdź jeszcze powierzchnię w MHDD (2x F4). Będziesz miał w miarę dokładny obraz tego, w jakim stanie jest dysk. Edytowane 27 Września 2012 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrid Opublikowano 27 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2012 ok sprawdzę najwyżej jutro wstawię screena z wynikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derrid Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 (edytowane) Pozwól mu "umrzeć" w pokoju Edytowane 28 Września 2012 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...