marcellus Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 (edytowane) Witam! Nidgy nie sadzilem, ze bede na tym forum pytal cokolwiek o dzieciach, ale szczerze powiedziawszy nie znam lepszego miejsca na necie gdzie ludzie wlasciwie *mysla*. To wlasciwie idzie az od czasow tweak.pl (juz 10 lat siedze na forum!!) Postaram sie w skrocie... Zona nie daje mi spokoju ostatnio i chce zebym znalazl jej jakis dobry sklep na necie gdzie sprzedaja zdrowe koldry dla dzieci. Mamy coreczke ktorej niedlugo stukna dwa latka, nadchodzi zima no i chcemy zeby miala cieplo. Ja sie kompletnie nic nie znam na rodzajach koldr. Mialem nadzieje, ze ktos tutaj juz przechodzil bule szukania czegos takiego i cos mi bedzie w stanie doradzic. Jaka firma? Puchowa czy syntetyczna, czy kurde z kukurydzy? (czego to nie wymysla). Bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos mi byl w stanie doradzic co warto wybrac. Po spedzeniu ostatnich dwoch dni na googlach mam juz dosyc... Oj gdyby wybieranie tych rzeczy byloby tak proste jak podkrecanie prockow Z gory dzieki!! Edytowane 1 Października 2012 przez marcellus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 1 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2012 Szukaj sztycznej koldy z granulek tylko cieplejszej. One sa segregowane w/g ilosci/gestosci wkladu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...