noose Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 No wlasnie :) Tak sie dzisiaj zastanawialem, ze w przyszlym roku bede mial 18 i pasowaloby z kims zrobic impreze (wiadomo -> taniej :)). Jest tu ktos z 3miasta i ma w przyszle wakacje 18 :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Lepiej nie robić w ogóle, wyjdzie jeszcze taniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 :lol: o tym tez myslalem, ale chyba jednak zrobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 Hmm jak bedziesz juz wiedzial gdzie robisz to daj znac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ta zrobimy zjazd tweak.pl ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 19 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2003 ej no nie bede tak kursowal do gdanska i z powrotem ;] zrob na zapas teraz jak bedzie zlot ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja nie mowie o zlocie tweaka :P Grinch: a co :?: Ty bedziesz mial 18-stke :?: cholera..... nie chce mi sie wydawac ok 1.5k na klub :? wolalbym to z kims podzielic, a wg mnie najlepiej z kims z Was...... chyba, ze zostana mi jakies #%#$ z klasy :? (kosmo i ltox to nie do Was ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ta zrobimy zjazd tweak.pl ;Protfl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ...... chyba, ze zostana mi jakies #%#$ z klasy :? (kosmo i ltox to nie do Was ;)) No ja myśle :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja nie mowie o zlocie tweaka :P Grinch: a co :?: Ty bedziesz mial 18-stke :?: cholera..... nie chce mi sie wydawac ok 1.5k na klub :? wolalbym to z kims podzielic, a wg mnie najlepiej z kims z Was...... chyba, ze zostana mi jakies #%#$ z klasy :? (kosmo i ltox to nie do Was ;)) 1.5 tysiaka za głupią zabawe ? :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 zrob lepiej impreze na plazy a za te 1,5tys kup browary i wode !!!! bedzie lepsza impreza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 swego czasu bylem na 2-ch 18-tkach w klubach w NON-STOPIE i w jakims jeszcze (nie pamietam nazwy ;) ) i po tych wrazeniach zrobilem 18-tke na chacie :) i bylo extra hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Eee, ja miałem w kwietniu tego roku, ale i tak imprezy nie robiłem, bo: kasy nie ma, nie ma dla kogo robić i po prostu nie lubię ani "nowoczesnej" muzy, ani zalewania się w trupa... Kufa kiedy w Gemini ten klub jazzowy otworzą... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie no ludzie, nie wierze ze tak malo ludu jest z roczniku czarnobyla na forum ktore posiada tyle userow (6710) .... pokazcie sie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a czemu w chacie nie chcesz zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ja nie mowie o zlocie tweaka :P Grinch: a co :?: Ty bedziesz mial 18-stke :?: cholera..... nie chce mi sie wydawac ok 1.5k na klub :? wolalbym to z kims podzielic, a wg mnie najlepiej z kims z Was...... chyba, ze zostana mi jakies #%#$ z klasy :? (kosmo i ltox to nie do Was ;)) Oj nie, w przyszłe wakacje to już będe miał 20 latek 8) Co do imprezy to mozesz zrobic w Cisowiance :lol: :lol: ostatnio kolezanka tam robiła :D Jest jeden kłopot mozna wygranąć od dresików :? Kilku moich kumpli dostało :x oczywiście poza budynkiem na zewnątrz. PS. Polecam plaża + ognisko + kiełbaski + alkohol (piwo, wódka i inne :P ) i bedize gites 18'stka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 dobrze, ze zostal jeszcze rok :P co do cisowianki.... ja sie nie zaposzczam w tamte rejony ;) wole cos bezpieczniejszego ;) .... chyba faktycznie pozostanie mi cos takiego jak plaza, czy na chacie.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja juz za 10 dni bede miec 18tke :? Boshe biedna wątroba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja juz za 10 dni bede miec 18tke :? Boshe biedna wątroba ;)radze juz zaczac ja "cwiczyc" ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 dobrze, ze zostal jeszcze rok :P co do cisowianki.... ja sie nie zaposzczam w tamte rejony ;) wole cos bezpieczniejszego ;) .... chyba faktycznie pozostanie mi cos takiego jak plaza, czy na chacie.... :?Hej wiesz gdzie jest Zielona Tawerna ? TO jest na Skwereku Kościuszki tam tez mozna cos zorganiozwać. Ja tam wiekszosc wolnego czasu spedzam :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 wiem gdzie to jest ;) dobra, nie wazne ;) bede sie zastanawial za rok o tej porze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...