coverdm Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Witam, mam problem chciałbym zainstalować windowsa na pendrive a szczegolnie nie wiem jak się do tego zabrać. Proszę o pomoc i wysyłanie konkretnych odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 3 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2012 Wpisz w google temat swojego watku i poczytaj. > wysyłanie konkretnych odpowiedzi Nie rob sobie zartow, nikt nie bedzie zgadywal o jaka dokladnie wersje Windows Ci chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 chcesz zainstalować windowsa NA pamięci flash? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 Jeśli to będzie Windows PE lub 8 to tak, np. "Windows To Go" - http://blogs.technet.com/b/plitpromicrosoftcom/archive/2012/08/20/windows-to-go.aspx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c45per Opublikowano 9 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2012 myślę jednak, że chodzi o zrobienie bootowalnego pendrive ;) ultra iso/Windows 7 USB/DVD Download Tool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...