kamilo23 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Poszukuje w miarę nie drogi futerał na mojego soniaka HX20V, co byście polecili ? Jeszcze jedno pytanie odnośnie karty pamięci to chyba nie ma co kombinować i kupić najzwyklejszą 32gb ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Futerałów na taki aparat to jak mrówek w mrowisku. Może powiesz, czy chcesz żeby był wodoszczelny ? Miękki/Twardy/Zbrojony ? Umiał latać ? ;) Jeśli nie zależy Ci na jakimś hiper-ficzerze to idź do Saturna/MM ze swoim aparatem i po prostu dobierz. Szkoda zachodu na zamawianie przez internet takich drobnostek. Co do karty, weź jakąś z klasy 10 i wzwyż (10MB/s + ) bo filmy wymagają trochę szybszych kart. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Rzeczywiście masz racje, co do karty to z tego co wyczytałem to max mogę włożyć 64gb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 8 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2012 Tylko ... po co ? Cykasz aż tak dużo zdjęć i filmów ? Zwłaszcza, że różnica w cenie jest spora... Lepiej kupić 2x32GB skoro tak bardzo CI zależy na pojemności. :) 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...