Ka2 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Cześć za bardzo nie wiedziałem gdzie napisać więc pisze tu. Mam od killku dni taki problem gdy uruchamim swojego PC to procesor jest ciągle obciązony w 30% i nie wiem dlaczego (wszystko jest wyłączone) nic się nie tnie ale przeszkadza mi to. Mój PC to : i5 2500k - 3,3 GHz 4 GB RAM Karta graficzna Radeon HD 6850 Kilka dni wcześniej gdy nie było tego problemu to procesor pracował w obciążeniu 2-5% ( gdy był nawed włączony Firefox i GG) a teraz 30-60% Proszę o pomoc. Cześć za bardzo nie wiedziałem gdzie napisać więc pisze tu. Mam od killku dni taki problem gdy uruchamim swojego PC to procesor jest ciągle obciązony w 30% i nie wiem dlaczego (wszystko jest wyłączone) nic się nie tnie ale przeszkadza mi to. Mój PC to : i5 2500k - 3,3 GHz 4 GB RAM Karta graficzna Radeon HD 6850 Kilka dni wcześniej gdy nie było tego problemu to procesor pracował w obciążeniu 2-5% ( gdy był nawed włączony Firefox i GG) a teraz 30-60% Proszę o pomoc. Już chyba wiem tylko nie wiem dlaczego tak jest ? Otóż gdy włączam komputer to obciążenie jest 2-5% a gdy połącze się z internetem to po 10sek. jest obciążenie 15% i po chwili 30% i tak cały czas podczas trwania połączenia z internetem nie wiem co jest proszę o pomoc. Internet to Neostrada 2MB Modem Sagem FAST 800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Złapałeś jakiegoś syfa. Poczytaj w dziale 'centrum bezpieczeństwa" jakie logi trzeba przygotować i zgłoś ten temat do przeniesienia do tamtego działu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ka2 Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 pomoże mi ktoś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2012 Przecież Ci Klaus odpisał - zrobiłeś cokolwiek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forin Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2012 software inny dział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...