TheDargon22 Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 Witam! Zastanawiam się nad zakupem okularów 3D NVIDIA Vision, ale nie wiem czy mój sprzęt podoła temu zadaniu. Czytałem, że trzeba mieć monitor FULL HD 3D ale nie znalazłem dowodu . Szukałem bite 3 godziny i nic nie znalazłem . Dlatego pytam was czy mieliście styczność z czymś takim . Czy to będzie mi to działać? Bardzo proszę was o pomoc. Mój sprzęt : -GTX 560 -Monitor LG Flatron W1941S O to link dla ciekawych : http://www.nvidia.pl...glasses-pl.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoVol Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2012 3 godziny szukałeś, a link podałeś gdzie jest lista obsługiwanych monitorów... Najciemniej pod latarnią jak to mówią. 3D Vision wykorzystuje technologię migawkową czyli aby zachować pełną płynność obrazu przy dynamicznych scenach monitor musi być 120Hz. Związane jest to z tym że obraz dla każdego z oczu wyświetlany jest na przemian co przy 120Hz daje po 60 klatek dla każdego oka. Rozdzielczość nie musi być full HD, bo na stronie którą podałeś są urządzenia które pracują w rozdzielczości 800x600 i wspierają przy tym 3D Vision. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...