samzi Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 witam mam mały problem mam oryginalnego Windowsa XP nalepkę z cd-key'em miałem naklejona na PC ale niestety trochę się pozdrapywała i nie znam 1 liczby/literki a muszę formata zrobić i pytanie do was jak odzyskać cd-key ? wiem że można go jakoś z płyty odczytać tylko trzeba w coś wejść ale nie wiem w co ;P pomóżcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymej Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Jeżeli jeszcze nie zrobiłeś formata, to poszukaj programu do odczytania go z działającego systemu. Być może szybciej będzie spróbować każdego znaku po kolei ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 http://www.magicaljellybean.com/keyfinder/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łopian Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Aida 64 pokazuje key windy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon166 Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Zdecydowanie keyfinder, mały i szybki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samzi Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 tak dzieki za programy ;p tylko jest taki problem że PC się włączyć nie chce ^^ tzn dochodzi do ładowania windowsa poleci parę kresek mignie niebieski ekran ... i sam się resetuje ;p dlatego chodziło mi odczytanie key'a z płyty ;p (na innym kompie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) W takim razie możesz spróbować odczytać klucz z rejestru http://forum.purepc....s/#entry3444121 Edytowane 3 Listopada 2012 przez kfgz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...