Gość Laki1231 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Witam jeden ma Intel Core i5-2450M a drugi i7-2670QM jak duża różnica w grach będzie? Ile jeden słabszy od drugiego, rozwaliło mnie to, że i5 jest 2 rdzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Jak gra wykorzysta 4 rdzenie to chyba nie trzeba mówić, który będzie szybszy. Jeśli nie to pewnie i5 ze względu na wyższe taktowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2012 Większość laptopowych I5 ( jak nie wszystkie ) mają 2 rdzenie + HT , technicznie bliżej im do desktopowych I3 ( także 2 rdzenie + HT ) . Wydajnościowo - zależy od gier , przy grach z ledwością wykorzystujących 2 rdzenie I5 powinien być trochę szybszy , jak gra wykorzystuje 3 i więcej rdzeni to wiadomo co będzie lepsze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 No tak. To ile gier wykorzystuje 4rdzenie teraz. A jaki do 3tysięcy polecicie. LeNovo. Z 555m lub lepszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja mogę Ci polecić żebyś zadał pytanie w odpowiednim dziale, bo na początku pytasz o różnicę w wydajności, a teraz jaki laptop do 3 tysięcy. Poza tym podaj więcej szczegółów odnośnie poszukiwanego sprzętu, bo tutaj nikt jasnowidzem nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Laki1231 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Okej. Więc to można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...