kamilo23 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak uruchamiam laptopa to cały czas jest czarny ekran az do logowania systemu windows, wszystko działa ok. Z tego co zauważyłem to czarny ekran mam jeśli jest wpięty kabel hdmi od TV, dziwne zachowanie, mimo iż mam ustawione wyjście obrazu tylko na monitor główny czyli laptop. Macie jakis pomysł ? Mam win 7 64bit. Czego to może być wina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 wszystko działa ok. Tego się trzymaj. mam ustawione wyjście obrazu tylko na monitor główny czyli laptopUstawiasz to w Windowsie, jak widna się załaduje, zastosowane są też ustawienia monitorów. Bios musi mieć inną kolejność wyświetlaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Dzięki, pozostaje sprawdzić w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 To ustawienie biosu raczej nie będzie konfigurowalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Hmm to w końcu gdzie mogę coś z tym zrobić, bo wyciąganie kabla hdmi mija się z celem. Cały czas mam ustawione wyjście na wbudowany wyświetlacz, albo też karty grafiki mogą pierniczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Nic z tym pewnie nie zrobisz. Chcesz oglądać proces ładowania Windowsa? Zgłoszenie biosu? Z tego co zrozumiałem, po załadowaniu windy obraz jest tam gdzie go oczekujesz, po co więc kopać się z koniem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2012 Dam sobie spokój z tym, chodzi raczej o podanie hasła dla TC inaczej nie uruchomisz laptopa, pozostaje wpisywać na czucie. W każdym razie laptop i tak chodzi non stop a reboot jest jak się coś zainstaluje lub update ms. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voluu Opublikowano 7 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2012 To chyba masz dwie opcje: 1. Wypinać kabel z TV podczas rebootu komputera. 2. Zdublować obraz na ekranie laptopa i na TV. Uzyskasz to dzięki kombinacji [Win] + [ P ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...