SZTANGIEL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ...NIE CHODZI.CO JEST NIE TAK??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 za duzo kurzu ;> odkrec i przyczysc zamortyzowal sie do cna :P ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 PŁYTA MA MIESIAC JEST CZYSTY JAK ŁZA AKRECIC SIE NIE CHCE :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ...NIE CHODZI.CO JEST NIE TAK??? jak masz mozliwosc to sprawdz miernikiem czy plyta daje napiecie na to gniazdko na plycie,ale delikatnie bo musisz to robic prz wlaczonym kompie jak zewrzesz styki to bedzie zwarcie i.........komp sie tylko wylaczy :wink: (wiem bo juz tak mialem wiele razy :) ) Jak bedzie napiecie to zwalony wiatrak,a jak nie bedzie to zwalona plyta.Albo poprosty wykrec ten wiatrak i sprawdz na innej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 1. Nie krzycz. 2. Sprawdź czy jest wtyczka podłączona do płyty ;). 3. Jak możesz sprawdź miernikiem czy gniazdo na mobo daje napięcie :). 4. Jak nie będzie działał moiżesz lecieć na gwarke ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 MIERNIKA NIE POSIADAM , WENTYL JEST PODŁĄCZONY DOBRZE.SPRAWDZAŁEM.OSTATNIO JAK ZWRACAŁEM NA NIEGO UWAGE TO CHODZIŁ A TERAZ PLACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a ten wiatrak niedzialal od poczatku czy po pewnym czasie :/ ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 koles nie wydzieraj sie tak.Podlacz ten wentyl pod inne gniazdko na plycie, pokombinuj troche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 nie wydzieram sie i juz sprawdzam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja patrze ze masz dobre pamięci te kingstoni skoro zawalają 66 mhz ponad norme :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jak sprawdziłeś to została Ci już tylko jedna opcja - serwis. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 A ja patrze ze masz dobre pamięci te kingstoni skoro zawalają 66 mhz ponad norme :lol: nie ma to jak trzymac sie tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 chodzi jak szalony.dociskałem wtyczke podczas pracy kompa i stał a jak wyłaczyłem podmuchałem to wierci jak szalony.dzieki. co do pamięci to one sa 266 a biegną na 400 a nawet 420. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Jak nic nie kombinowales to padl wiatraczek a jak tak to mogles zrobic zwarcie na gniazdku, jak juz ktos radzil sprawdz go z innego zrodla. Jak podoba ci sie plyta to daj inny a ten schowaj w bezpiecznym miejscu, pod koniec gwarancji oddaj plyte, moze wymienia ci na inna, nowsza i lepsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...