Gość Flap Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 (edytowane) Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałbym napisać ogłoszenie w dziale Giełda-->Kupię Ale nie mogę napisać tematu. Od ilu postów/godzin na forum mogę napisać tam temat? @Edit O co wam chodzi czemu mnie minusujecie? Edytowane 25 Listopada 2012 przez Flap Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Dział forum jest dla użytkowników forum a nie pijawek. Jak ci powiem, że wystarczy XX postów to zaraz zaczniesz spamować po forum, aby uzyskać prawo pisania w dziale giełda? Innego powodu pytania nie widzę. 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Ban this Member :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2012 Potrzebowałem jedynie 9h - ban za spamowanie forum 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...