Skocz do zawartości
Sacrell

Podkręcanie i temperatura (Barton2500@3200)

Rekomendowane odpowiedzi

Athlon (Barton) 2800+@3200+, Radeon 9800 PRO, Epox 8RDA3+, IBM 120 GB, SB Audigy, 2x256 Geil, Q-Tec PSU 400, HP 3500c, Lexmark Z55, Logitech MX 500, Logitech keyboard SE black, LG 915FT+, Liteon-52x24x52, DVD-ROM LG

LOL, strary, jak złożyłeś kompa tego co w podpisie, i zadajesz takie pytanie, to ja nie mam słów...

Weźże sobie daj spokój, napisz co tam masz naprawdę i zajmij się czymś pożytecznym

:lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiedziałem......to jest tylko informacyjnie, dlatego, że w momencie rejestracji itd. tak miałem właśnie skonfigurowanego kompa. I właśnie zaczęły dziać się malutkie szopki i łaski ze strony mojego kompa. W ziązku z tym chciałbym się dowiedzieć od osób czy nie przegiąłem i jak chodzi u nich taki Barton i jak go przetaktowali (po prostu informacja dla mnie...chciałbym wiedzieć) :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezu !!!!!!!!!!!!!! Przepraszam mój bład.......o rany dopiero zobaczyłem !!!!!!! Sorry. ZAMUSLILEM SIE:-(

Temat :

Podkręcanie i temperatura (Barton 2800+@3200)

i wszystkie moje posty dotyczą 2800+

Jeszcze raz PRZEPRASZAM za błąd

:-):-):-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sacrell : ale ty gościu masz szmalu. ojciec jest posłem czy jak ? sprzęt wypasiony.

2800@3200 to ni jest dużo podkręcone ale to już blisko szczytu możliwości tej technologii. nic powyżej 3200+ się chyba nie ukaże.

Chyba że dołożą kolejne 256 kilo keszu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LOL, strary, jak złożyłeś kompa tego co w podpisie, i zadajesz takie pytanie, to ja nie mam słów...

Weźże sobie daj spokój, napisz co tam masz naprawdę i zajmij się czymś pożytecznym

:lol: :lol: :lol:

Chyba widać po q-tec'u jak składał.

Reszta to w każdej gazecie jest na Top Power.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...