Skocz do zawartości
lechoo

Matrix Reloaded na DVD :)

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj coś takiego (kupione prawdopodobnie na stadionie X-lecia) wpadło w moje łapy, okładka wyglądała zachęcająco, ladnie zrobiona, a na niej m.in. takie informacje:

- Widescreen Format (Aspect Ratio: 2.35:1)

- Interactive Menus

- Scene Selection

- Languages: English DTS; English Dolby 5.1 Surround; English Dolby Surround;

- Subtitles: Polish, English

- Oryginal Theatrical Trailer

Po włożeniu do odtwarzacza potwierdziły się moje przypuszczenia, że to kinówka. To samo widziałem w DivX-ie, a cały dźwięk idzie z centralnego głośnika :!: Chamstwo naciągaczy nie zna granic, współczuję naiwnemu kolesiowi który to kupił :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bede sie sprzeczała ale jest juz matrix na dvd mam go w domu juz od 3 tygodni :)

Matrix jest na DVD już chyba od roku, więc nie ma się czym chwalić, ale Matrix: Reloaded na DVD będzie dopiero jesienią. A to co ruscy zrobili na DVD, to kinówka, która była na 3CD.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taki mały offtopic:

Czy ktoś mógł by mi polecić jakiegoś matrixa II (pełna nazwa pliku) z kazy. Tak aby była dobra jakość taka dobra kinówka :lol: najlepiej na 1cd ale na 2cd też może być.

thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matrix jest na DVD już chyba od roku (...)

Raczej sporo dłużej, około 3 lata - film powstał w 1999 roku! Osobiście posiadam edycję kolekcjonerską 2-płytową - Matrix i Matrix Revisited (Za kulisami Matrixa 2 i Matrixa 3 - Co to jest Animatrix? wywiady z twórcami efektów specjalnych - Jak powstawały sceny walki - Montaż ścieżki dźwiękowej - Wywiady z aktorami, producentami oraz fanami, itp)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak  ie wiezycie to mozecie to zakópic u mnie i sie przekonacie :)

skad jestes dokladniej we wrocu , to podskocze i zobacze czy to kinoowka czy DVD ....

najlepsze wyjscie!!! tez widzialem na bema w poznaniu na dvd i nawet na vhs ale podejrzanie w ryj to wygladalo wiec jedz i oblookaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak  ie wiezycie to mozecie to zakópic u mnie i sie przekonacie :)

skad jestes dokladniej we wrocu , to podskocze i zobacze czy to kinoowka czy DVD ....

najlepsze wyjscie!!! tez widzialem na bema w poznaniu na dvd i nawet na vhs ale podejrzanie w ryj to wygladalo wiec jedz i oblookaj :D

Nie ma innej wersji niż kinówka. Wystarczy sprawdzić na odpowiednich stronach (np. nforce) i watpliwosci sie rozwiewaja. Na DVD będzie chyba pod koniec roku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matrix reloaded dvd rip narazie nie istnieje,

istnieje natomiast wersja prawie dvd rip, to jest film prosto nakrecony z kamery w kinie, obraz jest troche zawlony i dziwiek, obraz jest na full screna, jest to najlepsza dotychczasowa wersja, ogladac da sie, zajmuje tylko jeden cd, i powiem wam jedno, kazdy kto wam powie ze ma matrix 2 reloade dvd ripa to klamie, na to trzeba bedzie poczekac jak Pawel_k pisal on tym.. niestety taka jes prawde, nawet zeby byl dvd rip to wszyscy by juz srali o tym na hubach dc, i by bylo info na stroncach nforce i vcdquality...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe pewnie, a ja mam terminatora 3 na DVD i joz matrixa rewolucje. hehe::):):)

no i co tak nie raz bywa przeciesz 3 czesc matrixa juz jeste ale w sejfie wiec jak ktos wyniesie z pracowników to jest !! :) tak tez było z 8 mila, Władca Pierscieni 2 wieze !! ja miałem je wczesiej nz premiera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

istnieje natomiast wersja prawie dvd rip, to jest film prosto nakrecony z kamery w kinie, obraz jest troche zawlony i dziwiek, obraz jest na full screna, jest to najlepsza dotychczasowa wersja, ogladac da sie,  zajmuje tylko jeden cd, i powiem wam jedno, kazdy kto wam powie ze ma matrix 2 reloade dvd ripa to klamie, na to trzeba bedzie poczekac jak Pawel_k pisal on tym.. niestety taka jes prawde, nawet zeby byl dvd rip to wszyscy by juz srali o tym na hubach dc, i by bylo info na stroncach nforce i vcdquality...

Pomylka, dvd rip jest juz, tylko trzeba wiedziec gdzie szukac... :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DVD rip na sto procent juz jest tylko tak jak napisal Fraag trzeba wiedziec gdzie szukac.....jest to wersja dla tzw. krytkow filmowych i do prezentacji na roznych festiwalach, mialem takie wersje filmow Wladca Pierscieni (obydwie czesci) Harry Potter'a, i James'a Bond'a, zapewne wielu z was ta wersje mialo, na dole filmu przelatywaly po angielsku napisy ze jest to wersja dla (...) nie mozna ja rozprowadzac, kompiowac etc.....

Obecnie problemem jest plaga filmow zatytulowanych Matrix Reloaded DVD rip itd.... i dlatego tak trudno znalezc jest ten prawdziwy DVD rip.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O naprawde, myslales ze o tym niewiem, na 80% zaloze sie ze jeszcze wersja dvd rip matrixa 2 nie wyciekla (dokladnie nie wiem bo od trzech dni nie uzywac dc). Fraag, pomarzyc kazdy moze, jesli masz to wytnij kawalek na udowodnienie swojej prawdy (jak juz mowilem info pojawilo bu sie na nforce albo vcdquality..) :roll: (nieprzecze ze nie ma dvd ripa ale rzadam dowodow bo mowic to kazdy moze...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O naprawde, myslales ze o tym niewiem, na 80% zaloze sie ze jeszcze wersja dvd rip matrixa 2 nie wyciekla (dokladnie nie wiem bo od trzech dni nie uzywac dc). Fraag, pomarzyc kazdy moze, jesli masz to wytnij kawalek na udowodnienie swojej prawdy (jak juz mowilem info pojawilo bu sie na nforce albo vcdquality..) :roll: (nieprzecze ze nie ma dvd ripa ale rzadam dowodow bo mowic to kazdy moze...)

no przykro mi, ale dopiero sciagam ripa.... a mojego hasla i loginu na ftpa raczej ci nie podam:]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

istnieje natomiast wersja prawie dvd rip, to jest film prosto nakrecony z kamery w kinie, obraz jest troche zawlony i dziwiek, obraz jest na full screna, jest to najlepsza dotychczasowa wersja, ogladac da sie,  zajmuje tylko jeden cd, i powiem wam jedno, kazdy kto wam powie ze ma matrix 2 reloade dvd ripa to klamie, na to trzeba bedzie poczekac jak Pawel_k pisal on tym.. niestety taka jes prawde, nawet zeby byl dvd rip to wszyscy by juz srali o tym na hubach dc, i by bylo info na stroncach nforce i vcdquality...

Pomylka, dvd rip jest juz, tylko trzeba wiedziec gdzie szukac... :>

No pewnie że istnieje ale nie kaźdy nazywa sie Wachowski, żeby go mieć :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DVD rip na sto procent juz jest tylko tak jak napisal Fraag trzeba wiedziec gdzie szukac.....jest to wersja dla tzw. krytkow filmowych i do prezentacji na roznych festiwalach, mialem takie wersje filmow Wladca Pierscieni (obydwie czesci) Harry Potter'a, i James'a Bond'a, zapewne wielu z was ta wersje mialo, na dole filmu przelatywaly po angielsku napisy ze jest to wersja dla (...) nie mozna ja rozprowadzac, kompiowac etc..... 

Obecnie problemem jest plaga filmow zatytulowanych Matrix Reloaded DVD rip itd.... i dlatego tak trudno znalezc jest ten prawdziwy DVD rip. 

Pozdro

Właśnie o to chodzi, że na 100% tego nie znajdziesz w sieci. Gdyby ktoś go wypuścił, to nie wypłaciłby się z odszkodowań. A w sieci czegoś takiego nie ma. Gdyby było, to na nforce i isonews już dawno byłoby o tym głośno. A skoro nie ma, to informacje o istnieniniu dvd-ripa możemy spokojnie włożyć między bajki. A Tobie proponowałbym nauczyć się nazewnictw, bo DVD-RIP, a DVD-Screener (z kopii dla krytyków), to dwie zupełnie inne rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi