DANA Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Moje dwie kandydatki to: Tt Saphira vs. Logi g400. Krótko do czego: - przede wszystkim do wot - i autocada Moje wymagania: - dokładny, stabilny kursor - optyczna - do 150zł - dobra rolka (bez gibania na boki, wystarczy góra / dół) - jakość wykonania Termaltake troszkę bardziej "egzotyczna" w porównaniu do sprawdzonego i chwalonego wszędzie Logitecha, ale ja lubię nowe doświadczenia:) Pomóżcie bo sam się chyba nie zdecyduję i będę musiał kupić obie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2012 Logitech G400 to następca modelu MX518.Ja brałbym sprawdzonego Logitecha.Myszkę można kupić trochę taniej,choćby w Agito.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANA Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2012 G400 nie pasuje mi do ręki, wolę jednak coś symetrycznego. Macałem SteelSeries sensei raw no i rewelacja, tylko cena 2 x przekracza to co chcę na myszkę wydać. Okazyjnie mogę kupić SteelSeries Guild Wars 2, czym się różni ona od sensei raw? Bo tak na szybko to tylko grafiką i kolorem, sensor ten sam, kształt, ale może coś istotnego przegapiłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...