FatboY Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Może i nie ta tablica ale zależało mi aby jak najwięcej ludzi zaglądneło tu ...... A mianowicie tak jak w temacie: Gdy dam boot from CD Rom wogule płyty nie wykrywa to samo sie tyczy jak dam płytkę 98se lub dyskietke startową (przełanczam na floppy) także z 98se ... sprawdzałem płytyę 2000/NT/ME/XP i nic [gluteus maximus] dlaczego tak sie dzieje ? i co teraz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 Jak mam sformatować dysk ? nikt mi nie pomoże ? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 a nie pomoze ... jakbys zamiecil tam gdzie trzba to by i odpowiedz byla :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 21 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2003 jeśli wogóle nie botuj z żadnej płyty ( oczywiście jesi dałes w biosie żeby bootowałem z cd-romu) to prawdopodobnie padł cdik miałem tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...