Kubenc Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Witam mam w/w model karty , program Nvidia inspector wyświetla nazwe Sapphire Geforce . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Chwalisz się kartą, czy chciałeś o coś konkretnego zapytać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubenc Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 (edytowane) Tak chciałem zapytać czy jest możliwe że geforce ma chłodzenie sapphire kiedy jest Nvidi? W żadnym wypadku sie nie chwale . Edytowane 8 Stycznia 2013 przez Kubenc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Nvidia to producent kart, geforce seria, sapphire producent modelu niereferencyjnego. Wylacz ten program i nie zawracaj sobie glowy, wszystko jest tak jak byc powinno. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubenc Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ok dzięki , myślałem że coś jest nie w porządku bo nigdzie nie widziałem Geforce'a z dopiskiem sapphire bo z tego co mi sie wydaje jest to chłodzenie radeonów . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...