Skocz do zawartości
samzi

nie mogę nic zainstalowac na win XP

Rekomendowane odpowiedzi

Witam zrobiłem formata mam wina XP professional i cos jest nie tak a mianowicie po kliknięciu Ctrl+Alt+Del wyskakuje mi komunikat iż "Menadżer zadań został wyłączony przez administratora" to jest jeden problem a 2 największy jest taki że nie mogę nic zainstalować ;] tzn np Adobe Flash Player'a przy samej końcówce ściągania powiedzmy przy 99% przestaje się ściągać i stoi w miejscu ;] a gdy próbuję go uruchomić wyskakuje jakiś błąd że program nie jest zgodny z win32 ;] to samo z instalką do firefoxa itp itd i cały czas to samo o co chodzi i jak to naprawić ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze Windows oryginalny?Dołączona grafika Wydaje się, że jakiś wirus lub program go blokuje. Jeśli system świeży to nie powinno to mieć miejsca o ile jest oryginalny a nie pobrany w ciemno Dołączona grafika. Druga sprawa wszystkie sterowniki zainstalowane, grafika itd?

Edytowane przez michalelo
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze raz sformatowałem kompa zainatalowałem ORGINALNEGO win XP home edition i dalej to samo nic nie moge ściągnąć wszystko staje na 99% i [gluteus maximus] ! menager też włączyć się nie chce ;]

ściągnałem tego Task Manager Fix odpaliłem i też nic ;]

zainstalowałem 3 programy po formacie:

01. Chipset_Intel_V8.7.0.1007_XPx32x64

02. VGA_Intel_v14.34.4.4964_XPx32

05._LAN_Realtek_V5.698.0701.2008_XPx32x64

reszta np do karty dźwiękowej nie chce wgl odpalić ... ;]

mam 2 dyski C i D formatowałem tylko c

wydaje mi się że wirus musi na D być bo w ziołem avasta od kolegi (no bo ja nie mogę ściągnąć) to gdy go włączyłem żeby zainstalować to okno instalacji po 1s znikało a po paru próbach instalka avasta zniknęła ^^ ...

Edytowane przez samzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli mam plik Cureit Livecd.exe sama instalke na płytę nagrać i jak wrzucę ja do kompa to mi normalnie odpali ?

a te mbam to co to ?

czy to

Dr. Web CureIt i SalityKiller 1.3.6.0 ??

Edytowane przez samzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WITAM 
ściagnołem 
salitykiller_1.3.6.0  i Dr. Web CureIt
z pendrive jako 1 włączył się salitykiller_1.3.6.0  po przeskanowaniu właczyłem Dr. Web CureIt  przez prawie 4 godz. wykrył chyba 4300 zagrożeń (usówał i przenosil) uruchomiłem ponownie komputer i po właczeniu wgl nie moge na dyski wejść wyskakuje mi coś takiego 
zrobiłem przywracanie systemu i jeszcze raz włączyłem Dr. Web CureIt na szybkim skanowaniu wykrył i naprawił 4 błędy ale dalej nie mogę wejść w partycje a salitykiller_1.3.6.0 nie chce się wgl włączyć z pendrive 

Co jest znowu nie tak ??
Edytowane przez samzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi