Engelsborn Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam. Kupiłem konwerter z ATA na SATA wczoraj na giełdzie i nie widzi dysku zmieniałem zworki i nic próbowałem z dyskiem live i też nic i jak podłączyłem drugi dysk ATA to tak samo ale jak podłączyłem do tego konwertera CD z wejściem ATA to ruszuł od razu. dyski są sprawne i włączają się na początku i po ok 10 s. się wyłączają. Proszę o wskazówki jak w biosie pozmieniać żeby widziało te dyski bo mi się jeszcze przydadzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 Jesli są to dyski WD wyjmij zworki całkowicie.. ( single ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engelsborn Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2013 próbowałem i na wyjętych wszystkich i jest dokładnie to samo..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...