Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 2 monitory? 3 monitory? Pffff :) http://members.chello.nl/~s.ferris/ hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Oł siet 8O pewno do każdego monitora osobna klawiatura :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja tez tak chce + plus miejsce na te monitory :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ciekawe jak by wygladal colin 3 na tych monitorkach :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Wiśniewski w "Gwiazdorze" grał chyba na 5 czy na 6, z czego oprócz jednego to wszystkie LCD.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Colin? Po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie no gostek zrobił sobie cool symulator :D ciekawe jak tak sie gra?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 nie mam pojecia jak sie gra na takim czyms i jak to jest polaczone ale wyglada imponujaco 8O 8O 8O ja tez tak chce !! Przynajmniej miec tyle sprzetu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ja tesh... jutro pogram na 2 monitorkach....... :P L :D L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 O rety:) Sporo tego Jakis maniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 co jak co - mi sie podoba 8) ale wolalbym lcd 50" :D bo w symulacje jakos nie gram :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Fajnie to wygląda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ee jak dla mnie jakas lipa ;) po co tyle kompow jest wlaczonych ? niby w jaki sposob jest to podlaczone ? czy karte graficzna ktora obsluguje 13 monitorow (jesli taka istnieje) podlacza sie do komputera w biurze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ee jak dla mnie jakas lipa ;) po co tyle kompow jest wlaczonych ? niby w jaki sposob jest to podlaczone ? czy karte graficzna ktora obsluguje 13 monitorow (jesli taka istnieje) podlacza sie do komputera w biurze ? This is just a basic set of pages to show what I have done useing Wideview software, Multi Monitors and Fs2002 Panel Interior view Bitmap's. 9 PC's & 13 monitors. Server PC is a 2.0ghz AMD and has 1 Asus 4800se G4 AGP and when Motor flying 4 PCI graphic cards for the instrument panels.. All 8 Clients have AGP cards and are AMD 800 to 1.5ghz. czyli niestety rzeczywiscie potrzeba wiecej kompow :P hmmm ciekawe jakie gpu by obsluzylo 13 monitowow :D chodzi mi o wydajnosc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Nie powiem, fajny sprzęt, ale dużo to zajmuje miejsca :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Hehe widze jeden phranzee umie czytac :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Wow a ja marzyłem żeby sobie na 3 monitorach pograć. Jestem zdruzdotany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 wisniewski mial lepszy wolant :) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...