zip_maciek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Mam pytanko niech ktos mi powie gdzie na tej płycie (ASUS P3B-F) jest zworka potrzebna do restartu BIOSA http://img.allegro.pl/photos/oryginal/14/1411/141123/14112345 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jesteś początkujący, więc nie będę zbytnio bluzgał http://www.lmp.at/ftproot/Motherboard/Asus...04/p3bf-104.pdf NASTĘPNYM RAZEM WWW.GOOGLE.COM -> "ASUS P3B-F MANUAL" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Tak na marginesie, to nie jest temat no Oślą :P Dobra, już nie będę się wymądrzał :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A baterii wyjac nie mozesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 z tego co pamiętam jak kumpel miał tego asusa to też szukaliśmy i sie okazało że nie ma pinów wlutowanych i tylko były punkty lutownicze i tego szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zworka jest na 100%, miałem tą płyte i restartowałem biosa nie jeden raz. Ghazi dobrze mówi, najlepiej ściągnij sobie opis płyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Punkty lutownicze <hahaha>. I co ma sobie sam dolutować?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gloam Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Punkty lutownicze <hahaha>. I co ma sobie sam dolutować?!No na ASUSACH jest cos takiego. Czesto nie ma zworki do resetu. Mozna sobie samemu lutowac, tylko czy nie latwiej baterie wyjac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 zip_maciek daj znać, czy coś zdziałałeś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 hmm dziwny ten asus 2 sloty isa :?: ja mam tylko jeden ale za to 6x pci (co mi się wydaje lebszym rozwiązaniem :D) no a jeżeli chodzi o restart biosa to napewno będzie napisane w instruckcji obsługi: ftp://www.asus.it/pub/ASUS/mb/slot1/440bx...-f/p3bf-104.pdf P.S. jaką masz ver. Biosu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jesteś początkujący, więc nie będę zbytnio bluzgał http://www.lmp.at/ftproot/Motherboard/Asus...04/p3bf-104.pdf NASTĘPNYM RAZEM WWW.GOOGLE.COM -> "ASUS P3B-F MANUAL" Piekło! Szybki jesteś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jesteś początkujący, więc nie będę zbytnio bluzgał http://www.lmp.at/ftproot/Motherboard/Asus...04/p3bf-104.pdf NASTĘPNYM RAZEM WWW.GOOGLE.COM -> "ASUS P3B-F MANUAL" Piekło! Szybki jesteś :P 8O :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja mam plyte z 1 isa tylko jakies zdiecie musialem znalezc (jakies z allegro) ale zworka powinna byc tak samo na obu wersjach a z biosem to sprawdze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 No proszę, mamy kolejną rozszczepioną osobowość na forum. :lol: zip_ma(...), jak już rejestrujesz się dwa razy, to przynajmniej nie dawaj tak podobnych awatarów i uważaj potem przy logowaniu, bo topik został założony przez zip_maciek, a na zadane mu przez pieklo pytanie odpowiada zip_matiz. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 No proszę, mamy kolejną rozszczepioną osobowość na forum. :lol: zip_ma(...), jak już rejestrujesz się dwa razy, to przynajmniej nie dawaj tak podobnych awatarów i uważaj potem przy logowaniu, bo topik został założony przez zip_maciek, a na zadane mu przez pieklo pytanie odpowiada zip_matiz. :lol: :lol: :lol: :lol: Miope jesteś bezwzględna :P :P :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zip_matiz Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 No proszę, mamy kolejną rozszczepioną osobowość na forum. :lol: zip_ma(...), jak już rejestrujesz się dwa razy, to przynajmniej nie dawaj tak podobnych awatarów i uważaj potem przy logowaniu, bo topik został założony przez zip_maciek, a na zadane mu przez pieklo pytanie odpowiada zip_matiz. :lol: nie tylko zapomnialem kuzyna wylogowac i mi sie tak napisalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 27 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2003 Mam Asusa a7v133 i chciałbym włączyć kartę dżwiękową zintegrowaną ale pisze że trzeba ustawić odpowiednie zworki no i oczywiście zamiast zworek są punkty lutownicze, czy nie da się tego jakoś inaczej zrobić czy trzeba lutować zworki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...