Gniewko92 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Witam, Mam problem, dostałem acerka Extemsa 5200, niestety lapek ma hasło i na bios i na dysk, wiec nie mam jak odczytać. Sam mam Lenovo wiec lipa. Bios: System Distabled 06982 Hdd : 09645 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Zobacz tu http://www.vista.pl/porady/617_jak_odzyskac_lub_usunac_haslo_nalozone_na_bios_.html Można użyć również programu Cmos Pwd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko92 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 hmm... Ale jak użyć Cmos.pwd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 (edytowane) Raczej trzeba zainstalować na dysk,nie wiem czy da radę uruchomić z pendrive czy płytki CD. Zobacz program PC CMOS ten da się nagrać na płytkę i uruchomioć komputer http://www.pccmos.com/ Edytowane 12 Lutego 2013 przez Niezły Apacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko92 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Normalnie wsadzić do lapka płytke i odpalić ? Kiedyś Kolumbus podawał hasła po nazwie erroru :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezły Apacz Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Tak.Jeśli uruchomi się system to podczas kolejnego uruchamiania wskaż napęd CD lub USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko92 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie uruchomi się, muszę najpierw wpisać hasło hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2013 Haslo do biosu: d7ntd1h wg89nm0 mxv21ei qtbw66n psm54gd xuq8mo0 Do dysku: H6BRGXW K7GGA74 E429QO1 P0HX1YA Wielkosc liter MA znaczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko92 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 Dziekuje bardzo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gniewko92 Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2013 (edytowane) Niestety dysku odblokować nie chce, bios wlecial Error hasła dysku w biosie to: 23130 Edytowane 13 Lutego 2013 przez Gniewko92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2013 Zobacz: TKYCVGT MIVJAX9 QH6BGKR LULNIK1 RDX5BI3 Dysk zawsze mozna wymienic na inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opoltran Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2013 Witam pomoże mi ktoś z hasłem do dysku próbowałem uruchomic hdd_pw ale wyskakuje mi ze nie mozna uruchomic w systemie 32 nie wiem o co chodzi laptop to acer 5542 kod hdd 11424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Uruchom np. pod dosbox'em, w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafallubin Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 POMOCY probowalem tych programow ale nie moge sobie z nimi poradzic :( moj error code hdd to 15688 z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2013 Nauka uzywania google i czytania ze zrozumieniem i dasz rade bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opoltran Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 nie potrafie sobie z tym poradzic nie wiem jak to dziala jestem kompletnie zielony i nie mam kasy na nowy dysk bardzo prosze o jakas porade kod hdd 11424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opoltran Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 udalo mi sie uruchomic hdd pw przez dosbox jednak wszystkie kody jakie podalo nie pomogly wsadzilem teraz do innego acera i kod teraz jest inny 11254 i kody z hdd pw nie pomogly tez wie ktos dlaczego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 28 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2013 Trzeba uruchomic tak: hdd_pw kod 0 Nastepnie wybrac generowanie hasel z capslockiem i probowac. Jednak tak jak pisalem wczesniej hasla do dysku czesto nie dzialaja. Jak ktos kupuje kradziony sprzet lub zaklada bezmyslnie haslo to musi sie liczyc z takimi problemami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzoptgm Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam.Chciałbym podłączyć się do tematu. Od kilku dni walczę z Samsung N102S-B01PL. Moja siostra założyła hasło na bios aby zrobić Mi głupi żart, niestety zapomniała to hasło. Próbowałem już wszystkiego, czy ktoś może Mi to wygenerować? Również jestem zielony. System podaje komunikat : "System Disabled! 19D298996600000000". Z góry dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2013 Lepiej niech sobie przypomni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...