marcin77 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ktoś może instalowałem i testował, czy warto instalować ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 jak ktos lubi bawic sie w testera to nie ma sprawy, ale ja wole poczekac na cos pewnego. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 aha i czasem ten topic nie powinien byc w dziale "Sterowniki i bisoy"?? jesli tak to moze podziala moderator ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 z checia bym zobaczyl jak dzialcza le z tego ci wiem wyszly tylko na Win XP.. ja mam 98se i nie chce mi sie instalowac xp`ka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 rzeczywiście sterowniki i biosy piętro niżej, ale czasem tak jest człowiek gapi się na to a nie widzi :roll: , a co do 3.5 to pasztet przed chwilą testowałem na 2001 i wyszło ciut gorzej nawet niż na 3.4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 BETA? Ocipiales? Poczekaj przynajmniej na wersje finalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 człowiek nudzi się to robi różne rzeczy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1984 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 e tam zainstalowalem i nie zauwazylem zadnej roznicy od 3.4, jak ktos ma 3.4, to niech lepiej da sobie spokoj z tymi a jutro maja wyjsc oficjalne 3.5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin77 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 no i zabawa od nowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ja na betach 3.5 uzuskalem prawie 2000d smarqw wiecej z AAx2. Ale wynik bez aa nie ulwgl zmianom. I co wam przeszkadz ze stery sa beta jak zawsze mozna je usoonac, a jak jakies problemy do przywracanie systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...