Yeti 666 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jestem nie szczęliym posiadaczem łącza z Hyperionu. Ostatnio mam czas i zacząłem mysleć o własnej stronie w necie. Niby w umowie z Hypersyfem że mam do dyspozycji miejsce na FTP nie strone problem w tym ze nie moge znaleść tego FTP. Więc szukam jakiegoś innego oczywiście za Freeko i z obsługą PHP najlepiej. Podzielcie się własnymi doświadczeniami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A nie możesz do nich napisać gdzie masz swój ftp? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 darmowe sa dwa , lycos ktory jest do [gluteus maximus] bo trzeba klikac w baner i jak niemasz odpowiedniej ilosci klikniec to kasuja ci konto ze wszystkim i tk ktory jest wolny jak cholera bo to jest chyba czeski albo slowacki serwer - a tak pozatym to wiecej darmowych niespotkalem poza erotycznymi - ludzie niedaja darmowych z php bo nikomu si eto nieoplaca php i mysql to luxus i za to trzeba placic .... taka prawda ;) - wiem cos bo stawiam stronki od 4 lat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A nie możesz do nich napisać gdzie masz swój ftp? ;] Stary ja na prawde nie mam ochoty znów z nimi rozmawiać nie mam całego dnia. A na meila nie odpsuja. No dobrze a bez PHP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 bex php to republika tylko musisz najpierw zlaozyc maila w onecie bo ten sam login i haslo obowizauje wtedy na republice - i to jest chyba najpewniejsze z kont www , potem na interi i wp tez sa konta www po 5 mega chyba i na www.piwko.pl podobno 60 mb daja ale niesprawdzalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 ftp jest do przechowywania plików, a nie stron... darmowe konta na www: www.friko.pl - polecam (50MB, PHP) www.piwko.pl - 50MB, dość wolne darmowa baza MySQL - http://www.freesql.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 W sumie masz racje. Dzięki za linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Moim zdaniem najlepiej jest na friko.pl zajrzyj tam jesli strona ma byc bez MYSQL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 darmowe sa dwa , lycos ktory jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo trzeba klikac w baner i jak niemasz odpowiedniej ilosci klikniec to kasuja ci konto ze wszystkim i tk ktory jest wolny jak cholera bo to jest chyba czeski albo slowacki serwer - a tak pozatym to wiecej darmowych niespotkalem poza erotycznymi - ludzie niedaja darmowych z php bo nikomu si eto nieoplaca php i mysql to luxus i za to trzeba placic .... taka prawda ;) - wiem cos bo stawiam stronki od 4 lat :D pomylil Ci sie lycos z free komrel :P na lycosie nie masz banerka na ktory musisz klikac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Free Komrel porzerabiałem ale z takimi wymogami to no heh co tu gadać friko jest lepsze :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 a pivko.pl sprawdzalas :?: tez fajny serwerek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Na razie jestem zadowolony z Friko jak mnie zdenerwują to obadam pivko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 darmowe sa dwa , lycos ktory jest do <font color="#FF0000">[ciach!]</font> bo trzeba klikac w baner i jak niemasz odpowiedniej ilosci klikniec to kasuja ci konto ze wszystkim i tk ktory jest wolny jak cholera bo to jest chyba czeski albo slowacki serwer - a tak pozatym to wiecej darmowych niespotkalem poza erotycznymi - ludzie niedaja darmowych z php bo nikomu si eto nieoplaca php i mysql to luxus i za to trzeba placic .... taka prawda ;) - wiem cos bo stawiam stronki od 4 lat :D pomylil Ci sie lycos z free komrel :P na lycosie nie masz banerka na ktory musisz klikac :P zwracam honor - ale lycos jeszce bardziej sux - baner na kazdej podstronie i to jeszcze tak wielki ble sux sux :) - ja czekam na 180 gb na www/ftp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mondo Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 www.boo.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOOJTAS Opublikowano 26 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2003 Ja wam proponuje wejsc na wyszukiwarke google zagraniczna i szukac darmowych serwerow tak bedzie najlepiej. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...