fontis91 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Witam trochę minęło od mojego ostatniej wymiany komputera więc postanowiłem w najbliższym czasie wymienić i zakupić nowa maszynę. Bardzo chętnie przeczytam sugestie i opinie na temat sprzętu który wybrałem dzięki pozdro. Komputer do gier i pracy w grafice/video Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fontis91 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 dzięki jeśli chodzi o zmiany to rozumiem że zasilacz mocniejszy czyli: Zasilacz Be Quiet! STRAIGHT POWER E9 600W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fontis91 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2013 Jak dwie karty graficzne GTX 670 w SLI to może Be Quiet! Dark Power PRO 10 650W czy ten Be Quiet! Dark Power Pro 10 550W ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alucard69 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Do SLI mocniejszy zasilacz - 650W będzie dobry, jeśli zamierzasz wysokie OC robić. Płytę główną jednak bym zostawił Extreme4 - do OC lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fontis91 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2013 Płyta główna zostaje Extreme4 ewentualnie Extreme6 jeśli chodzi o karte graficzna to wole dwie w SLI ponieważ nie będę miał tyle kasy żeby jednorazowo wywalić na samą kartę więc w przyszłości może dokupię druga GTX 670 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...