uaga Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 (edytowane) Witam! Aktualnie posiadam całkiem już leciwy sprzęt: http://www.kupimy.pl...pe=printVersion Zależy mi na wymianie karty graficznej, do tego celu jestem w stanie wydać ok 1000. Jaką kartę kupić? Czy oprócz zasilacza konieczna będzie wymiana jakichś podzespołów? Jestem laikiem w tym temacie, więc liczę na Waszą pomoc Edytowane 16 Marca 2013 przez uaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Nie opłaca się inwestować 1000zł w ten sprzęt. Lepiej to pogonić I złożyć coś sensownego z nowych podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uaga Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2013 Chciałbym najpierw skupić się na karcie, gdyż na obecnej praktycznie nie ma nowszego tytułu w który mógłbym płynnie pograć, a w przyszłości powoli wymienić resztę. Aktualnie nie dysponuję wystarczającą ilością funduszy by złożyć od razu całość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...