galaxy_938 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Mogli byście mi powiedzieć co to znaczy WC :?: :?: :o :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Water Closet ;). A jeśli chodzi Ci o ten skrót WC używany często na forum to Water Cooling. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bandit Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Chłodzenie wodne: chłodnica, pompka, woda, lub coś innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a moze wodka czysta ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Wielkie C.h.u.j.o..... :) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastuk Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 wc to lazienka no nie? hehe 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Dexter napisał : Wielkie C.h.u.j.o..... Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Nastuk i dexter nie o to mi chodziło jełopy!!?? :evil: :evil: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 jelopy ? a kto pytal ? btw nie obrazaj ludzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Nastuk i dexter nie o to mi chodziło jełopy!!?? :evil: :evil: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D to juz drugi bezsensowny temat zalozony przez ciebie w ciagu dwoch dni istnienia na forum. Radze przeczytac zasady zachowywania sie na forum :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Chłodzenie wodne: chłodnica, pompka, woda, lub coś innego ktos tu ma moj emblemat bedziemy sie myslic ... pomysl nad tym ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZTANGIEL Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Chłodzenie wodne: chłodnica, pompka, woda, lub coś innego ktos tu ma moj emblemat bedziemy sie myslic ... pomysl nad tym ;] mylicie sie...ale po jednym zdaniu wiem kto jest kto :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Chłodzenie wodne: chłodnica, pompka, woda, lub coś innego ktos tu ma moj emblemat bedziemy sie myslic ... pomysl nad tym ;] mylicie sie...ale po jednym zdaniu wiem kto jest kto :DNo "P i T" tutaj Cie popre w 100%!!! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 oj literowke strzelilem :P jesli o to chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 Nastuk i dexter nie o to mi chodziło jełopy!!?? :evil: :evil: :P :P :P :P :P :P :P :P :P :lol: :lol: :lol: :lol: :D :DTrochę szacunku mój przyjacielu... Jak się tutaj na dobre rozgościsz, to zrozumiesz zasady tu panujące. Żeby zapytać co to jest WC to Ty nowy temat zakładasz? No nie rób scen :x Mogłeś po prostu poczytać ze trzy poprzednie dotyczące podkręcania, a już wiedziałbyś o co chodzi. Albo ot zapytać na jednym z nich. A tak, to później się bałagan niepotrzebny robi! No - ale jesteś w miare nowy, wiec pewnie wszyscy Ci wybaczą ;) Tylko pamiętaj na przyszłość... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 24 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2003 a tak wogole to na osla z tym tematem o podkrecaniu to tu nic nie ma jak cos to moze o chlodzeniu ale tez nie .. na osla z tym !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 szpak : mnie sie zdaje ze to nie literowka :) Na moje krzywe oko to ty piszesz "jak leci" a kolega brat blizniak uzywa pl_krzaczkow. :) pzdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mogli byście mi powiedzieć co to znaczy WC I tylko po to Topic zakladales, ale jestes %(&^$*)@ a idz ty w H%& .Porazka Takich *&%^()$ na forum wpuszczac. Sorry za *&%&^)( heh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 25 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2003 Mogli byście mi powiedzieć co to znaczy WC I tylko po to Topic zakladales, ale jestes %(&^$*)@ a idz ty w H%& .Porazka Takich *&%^()$ na forum wpuszczac. Sorry za *&%&^)( heh. Hahaha - może po prostu przestaniemy tu pisywać i ten topik zniknie gdzieś w odchłani... ;) JEDNO PROSTE PYTANIE - JEDNA PROSTA ODPOWIEDŹ! To taj jakby założyć nowy topic i zapytac w nim: Jaki mamy dziś dzień tygodnia? ;) BTW: bandit - zmien wrescie ten avatar, bo wszyscy się mylą! Szpak już taki ma i był pierwszy ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 28 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2003 Wata Cukrowa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2003 Wiatrak Coolera :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Co to jest tzw. winda ... ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Co to jest tzw. winda ... ??? "winda (niem. Winde) tech. rodzaj dźwigu używanego w domach mieszkalnych, na statkach, w kopalniach itp.; składa się zwykle z wyciągarki i platformy lub kabiny na linach; służy do przemieszczania towarów i ludzi w płaszczyźnie pionowej" ;) źródło - wiem.onet.pl ;) A tak bez jaj, to nic tylko WINDOWS ;) Dobrze ze nie załozyles nowego topicu tak jak galaxy_938 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja raczej nie zakładam nowych, tylko dopisuje do topiców galaxy_938 :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 bez obrazy galaxy_938 WC to wielki cymbał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pandoCENT Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Ja raczej nie zakładam nowych, tylko dopisuje do topiców galaxy_938 :wink:Hehehe - plus za pomysłowość - coś widać, że troche ucichł ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 Może się "dokształcił" i już nie ma więcej pytań :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 przez ostanie dni jak widze kolejne topici i wypowiedzi pana galaxy_938 zaczynam pragnac :lol: funkcji filtrowania postow wybrancyh userow :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...